Nå får vi nyte helgen!

DSC02221

Plantet litt stemor i går. Mest for at det skal se litt koselig ut her når jeg ikke er hjemme. Er det noe jeg elsker så er det hagen. Se ting spire å gro får meg i godt humør. Så når står det en fire-fem krukker utenfor med stemor. De tåler jo en støyt. Igår strålte solen fra nesten skyfri himmel og jeg nøt noen solstråler etter å ha vært å tatt blodprøver som hadde steget veldig bra 🙂 Det ser lovende ut med hensyn til operasjon, men den siste avgjørelsen blir tatt mandag morgen. Da er det nye blodprøver før vi evnt. setter nesen innover mot Oslo. Selvfølgelig fikk jeg de verste bivirkningene jeg kunne få etter denne dyre sprøyta med influensalignende smerter i kroppen, men jeg stapper i med Paracet og prøver å ignorere dem 🙂

DSC02298

Hvitveis har jeg i hagen også. Man blir jo glad bare man ser de lyser opp. Sikrere tegn på vår skal man lete lenge etter.

DSC02222

Emble er med vettu. Hun har vært helt utrolig mens jeg har vært syk. Hun lukter jo sykdom og er veldig oppmerksom. Lurer på hvordan hun vil ha det nå som matmor blir borte i mange dager. Hun som er superglad når jeg kommer hjem etter å ha vært borte i 10 minutter 🙂

DSC01075

Dette er jo det man gleder seg til. Når sommerblomstene sender ut sin herlige duft, man kan sitter ute til sent på natt og bare nyte sommerkveldene med familien og gode venner. Åh som jeg gleder meg til å plante i alle mine krukker og ampler og tro meg, jeg har mange 🙂 🙂 men får aldri nok.

jordbaer

Og spise ferskt brød med jordbær på!!!!!!!Hva er bedre enn det da? Jo kanskje med fløte og sukker 🙂

Image5

 

Eller sende en blomsterhilsen til noen man er glad i? Slik som dere der ute. Denne går til gode naboer som stikker innom med en klem eller en liten gave, en blomst eller bare et smil. Til fantastiske kollegaer på Servicetorget som sender meg hilsner hele tiden, til min kjæreste familie, Finn jeg bare elsker deg ❤ ungene mine som er mine mest dyrebare skatter i denne verden ❤ mine nærmeste familie, tanter og onkler, fettere og kusiner, dere som jeg har blitt kjent med her på bloggen, alle på facebook, folk jeg aldri har møtt men som støtter med med varme og kjærlighet.  Til alle dere som ber for meg og som ønsker at dette skal gå bra.  Jeg vet ikke hvordan jeg skal få takket dere nok, men jeg skal nok finne på noe ❤ ❤

Helgen skal jeg bare nyte. I dag er det meldt drittvær så jeg skal en tur på Brotorvet (fineste senteret i Norge, vel verdt et besøk 🙂 ) for å handle inn litt småtterier, i morgen er det bursdag til en svoger og jeg drar om legen sier ja.  Men det skjer mer i dag. Min flinke nevø Didrik representerer Norge i tur i nordisk mesterskap på Island. Dere må heie på han og Stag turn fra Larvik 🙂

Jeg er så glad i dere alle sammen. Tro meg på det er dere snille!!! Jeg skal holde dere oppdatert så godt jeg kan, men ikke vent noe innlegg fra meg før torsdag/fredag. Jeg må komme meg på beina igjen først. Jeg får ikke motta besøk heller før etter 4-5 dager pga infeksjonsfare og jeg trenger å hvile masse etter dette megainngrepet jeg skal igjennom.

Ta vare på hverandre ❤

paaske

 

 

Categories: Livet mitt | Stikkord: , , , , | 13 kommentarer

Innleggsnavigasjon

13 thoughts on “Nå får vi nyte helgen!

 1. Nydelige ord og bilder. Så langt våren er kommet hos deg!

  Jeg begynte våronna her nord med å så blomkarse, solsikker, ringblomster og litt mere innendørs i dag. 🙂

  Så sier jeg sier som kusinen din, Ann- Kristin: Jeg er virkelig full av beundring for deg!

  Lykke til med operasjonen! Sender deg masse klemmer og positive tanker. ❤

 2. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 3. Ann-Kristin Karlsen.

  Hei min kjære kusine. Endelig så er det klart for operasjon, håper alt går din vei nå. Med ditt pågangsmot så går dette supert. Beundrer deg veldig Rita..
  Du må slappe av og tenke på deg selv, jeg kommer når du er klar for besøk. ❤️
  Masse klemmer til deg og dine. ❤️Glad i deg.

 4. Reidun

  Hei vennen 🙂 så godt å høre at blodverdiene er gått opp og endelig en operasjon er bestemt. og når de har satt sammen det beste teamet for deg, så har jeg en god magefølelse på at dette nå skal gå din vei og at du skal bli frisk igjen. du har hatt nok smerter nå.. og når jeg ser den gleden du har med de blomstene i hagen din så håper jeg det gir deg ekstra styrke til å se at de har vokst til du kommer hjem igjen ❤ og jeg er også sååå glad for at jeg har blitt kjent med deg for mange år siden og så mye gøy vi hadde sammen både på fjellet og på sjøen 🙂 så jeg kommer på besøk så fort du er klar.. vi reiser over nå på onsdag men som jeg skjønte kunne du dessverre ikke ta imot besøk, men det tar vi igjen når du er klar ❤ ønsker deg masse lykke til både i morgen og på tirsdag ❤ kjempeglad i deg og det vet du såå godt Rita ❤ masse goe klemmer er sendt fra Haugesund til både deg og Finn, og de nydelige barna dine Thomas og Marte-Helen ❤

 5. Så var denne dagen snart over. Her har det vært fint med solskinn og masse besøk av familien.Skal hilse deg fra Villbåstingen, han kom på middag her også i dag. Vi ønsker deg all lykke til og håper virkelig at dette fikser seg til det beste. Stor klem og massevis av positivitet til deg!

 6. Ingjerd Lid

  Rita God Påske og lykke til med operasjonen , alt ser ut til å gå din vei nå .Men sitt ikke ute i påsken og frys , nå må du passe på operasjon .Å i jord må du helst i være , mye skumle bakterier der , så hendene langt vekk , klem :)))😊😋

  • Jeg rekker ikke å fryse i påsken Ingjerd. Jeg blir lagt inn mest sannsynlig i morgen 🙂 og når jeg roter i jorden har jeg alltid hansker på 🙂 🙂 store klemmer og god påske til deg og dine ❤

 7. Inger-Lise

  Du er så flink til å utrykke deg!! Godt å vite at du nå er klar og jeg håper virkelig at blodverdier og alle forhold nå ligger tilrette for operasjon ✌️💪😍‼️Og bli frisk, det er jo det vi alle trenger som takk… Å få ha deg som en gave her i blandt oss.. Ikke NOE kan toppe det❤️

  • Skjønneste deg ❤ Du er bare altfor snill mot meg. DU er en stor gave og du er min store inspirasjon i denne tiden. God påske til deg og din skjønne familie ❤

 8. hilde andersen willert

  Godt å høre at blodverdiene din blir bedre. Håper virkelig de blir bra nok til at du endelig kan få denne operasjonen. Tenker på deg og krysser fingrene. God påske kjære Rita. Stor klem. Er glad for at du og jeg ble venner i første klasse på halmstad skole.
  . .

  • Ja tenk at vi har kjent hverande så lenge Hilde 🙂 🙂 Vi hadde mye moro. Jeg krysser fingrer jeg også kjære deg. Nyt noen gode påskedager min venn ❤

 9. Nyt helga du, og samle krefte til operasjonen. Så glad jeg ble for at verdiene dine er bedre etter den luksussprøyta! Godt med hage og natur. Stemoren vokser jo så fort, at når du kommer hjem etter operasjonen er de nok i full flor! Hageaktiviteter er virkelig noe å tenke på og glede seg over når man ligger i senger med et eller annet dumt! Du er så positiv at jeg blir helt stum her. Ønsker deg all lykke til med det som ligger foran deg og jeg ber for deg, men det vet du! Ønsker deg en vakker helg med masse hygge. Klemmer og gode tanker kommer din vei. God påske!

  • Tusen takk snille Randi. Du gjør meg alltid så glad med dine gode kommentarer. Jeg er så glad du er min venn ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: