sliten

Har fjernet magesekk milt en del tykk tarm og litt av bukspyttkjertelen. De tror jeg blir frisk! ! Tusentakk for alle meldingene men dette er det jeg orker. 8 timer tok operasjon.  Klem

Categories: Livet mitt | 20 kommentarer

Innleggsnavigasjon

20 thoughts on “sliten

 1. Instagramvenn

  Kjære deg, gode tanker til deg og dine. Så bra at operasjonen er vel overstått, nå er det å se fremover. Heier på deg!

 2. Cecilie Eide

  Hei.

  Det var veldig hyggelig å hilse på deg forrige helg, og jeg håper at alt går bra med deg fremover. Du er virkelig en fighter, et forbilde for mange, og ikke minst en fantastisk inspirasjon! 🙂

  Klem
  Spl student Cecilie Eide, gastrokir post 2

 3. elin mustad

  Sender deg så mange og gode varme tanker og klemmer søte du 💜

 4. ❤ ❤ ❤ 😀

 5. Rita min Rita. Ny dag, nye muligheter!:) Det er så godt å tenke på at operasjonen er gjort, og for deg må det jo være herlig. Nå kan du bla om i livets bok og skrive nye ord på blanke ark. Fyll de nye sidene med smil og latter, optimisme og pågangsmot, for dette blir en skikkelig utfordring. Men hva er en bok uten spenning, forskjellige vendinger og et håp om en fin fortsettelse? Nå må du jobbe hardt med deg selv så du kan «springe» ut i våren med glede. Et skritt av gangen. Om ikke lenge er du hjemme igjen og kan fortsette med å plante blomster og glede deg over å se det gro. Plantene vil strekke seg mot lyset akkurat som du vil vokse viderer på denne erfaringen. Dette klarer du, for jeg vet det gror mye fint inne i deg. Finn fram din indre styrke og gå på. Det blir sikkert ikke lett i førsten, men jeg heier på deg fortsatt! Samle sammen alle dine krefter nå, for fortsatt må du nok slite litt, før alt fungerer, tenker jeg. Stor godbedringsklem fra meg.

 6. Leyla

  Kjære Rita.
  Så godt at operasjonen er over og at fremtiden ser lys ut, jeg unner deg virkelig dette. Nå skal du bare hvile og samle krefter, dette kommer til å gå veldig bra 🙂
  Tenker på deg og en varm klem sendes deg fra meg 🙂

 7. kassima123

  Jeg er glad på dine vegne Rita. har tenkt på deg hver dag. Nå skal du bli frisk!! Jeg tror du blir det Rita ❤ Klem fra meg

 8. Hurra for at du er operert! Jeg skriver mer siden. Har akkurat kommet meg på nett igjen etter påsketur skjønner du. Klem og klem. God bedring vennen 🙂

 9. Oggi

  Vær sliten nå, snart er du sterk igjen!

 10. Anne- Sofie Beylegaard

  Kjære, kjære Rita 💜 tøffeste dama i Bamble!! Så utrolig gode nyheter! Nå ønsker jeg for deg at: hver dag vil gi deg den styrke du trenger 🙂 Heia heia Rita – mist ikke motet! Varme klemmer og gode tanker fra meg ❤️

 11. Rita Fjærli Teigen

  Hei på deg. Dette skjønner jeg må ha tatt veldig på. En stoooooooor operasjon du nå har vært igjennom. Så nå må du bruke alle krefter på å komme deg på bena igjen. Du har taklet dette på en beundringsverdig måte.👍 Nå kan det bare gå en vei, oppover og fri for all smerte du har vært igjennom. 😃 Vet du hvor lenge du blir Oslo?
  Vi snakkes når du har samlet krefter. Fortsatt god bedring. Klem 😘

 12. Hilde P. Østlie

  Godt å høre at du sannsynligvis blir frisk! Påskeklem fra Langesund

 13. Ingjerd Lid

  Så godt å være ferdig , god bedring Rita,glad på dine vegne at alt gikk bra , så nå kan du bare se fremover , klem :))))😌😍

 14. linda

  Fantastisk å høre 🙂 Du trenger nok litt tid å komme til hektene igjen. .men det går til slutt. .jeg vet !!!
  Masse god bedring til deg 🙂 klem

 15. hilde andersen willert

  Det var godt å høre kjære deg. Ønsker deg god bedring. Tenker på deg

 16. Mormor

  Flott 🙂
  Klemmer om og ta vare på deg selv 🙂 ❤

 17. Reidun

  kjempegode nyheter vennen ❤ men nå må du ta vare på deg selv, og komme deg på beina igjen… du vet alle som følger deg her, tenker på deg hver eneste dag ❤ fordi vi er så glad i deg, og vil ha deg frisk igjen ❤ ta den tiden du trenger, vi venter på deg vettu ❤ men en ting må jeg si, og det er at jeg beundrer deg mer enn noe annet her nå 🙂 du har jammen meg hatt nok smerter og vondt nå 🙂 stor klem fra meg til deg ❤

 18. Det høres ut som gode nyheter. Nå er det vel bare å slappe best mulig av etter en omfattende operasjon. Stor klem

 19. Marianne

  Høres vondt ut, men godt å høre at de tror du blir frisk.:-) God bedring! 🙂 stor klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: