status

Beklager jeg er Stille men dette er tøffe tak!  Måtte sette inn et stent i går da en skjøt sprakk. mye smerter men slke er utrolig snille her. det var det. ♥♥

Categories: Livet mitt | 13 kommentarer

Innleggsnavigasjon

13 thoughts on “status

 1. Ann-Kristin Karlsen.

  Stå på Rita, dette er nok veldig tøft for deg, men jeg vet at dette klarer du.😊.
  Tenker på deg hver eneste dag. ❤️Masse klemmer til deg og dine. ❤️

 2. Inger- Lise

  Åhh!! Deilig at du klarte klore ned noen ord, men JA, dette er din livs viktigste kamp og jeg HEIER, HEIER, HEIEEEER!!✌️💪👏👏Du er sååå flink!! Vi ber hver dag, hver ENESTE, og jeg får ikke sove før jeg har uttalt navnet ditt høyt før jeg sovner😘❤️Derfor vit at vi i det stille tenker masse, masse på deg og vet at du må komme til krefter i ditt tempo. Det er jo en enorm operasjon du har vært gjennom!! Hold motet oppe for den verandaen….. Den skal vi sitte på sammen i vår, bare så du vet det!💞🌸🍀🌷🌻☀️😎

 3. Fattig med ord, men tenker masse på deg og synes du er en UTROLG tøff! Din situasjon er andres mareritt-, heier virkelig på deg!!<3 klemmerifleng

 4. kirsti s solstad karlsen

  Kjære Rita!! Masse,masse god bedring!!! Tenker på deg! ❤ ❤

 5. Leyla

  Kjære Rita. Mange varme tanker sendes deg, tenker på deg hver eneste dag. Dette går veien Rita 🙂
  Varme klemmer til deg 🙂

 6. Godt å lese noe fra deg ❤
  Fortsatt god bedring 🙂

 7. Tenker på deg Rita, som jeg gjør hver dag. Håper og ønsker og vil så gjerne tro at dette blir en litt bedre dag for deg enn igår og dagen før det og før det…. Stor klem fra meg til deg kjære venn😘

 8. Ingjerd Lid

  Ønsker deg god bedring, klem herfra Rita :)))

 9. hilde andersen willert

  Stakkers deg kjære Rita. Håper at du snart slipper smertene. Tenker mye på deg. God bedring.

 10. Tøffe tak, ja det forstår man at det må være. Men du er jo en tøffing da, som til og med tenker på å oppdatere oss midt i det hele. Håper det går fort fremover nå.Det føles nok somi sangen til Jahn Teigen «Mil etter mil!», men du klarer dette med glans tror jeg. Der utenfor ligger vår og sommer og venter på deg. Leste et fint ord av Maurice Maeterlinck i dag og deler det med deg.
  «Lykken er som en blomst som springer fram fra et langt indre liv med glede og tilfredshet; det forteller deg om fredfulle timer og dager da sjelen befinner seg på solfylte høyder!» Når du har det vanskelig kan du kanskje tenke litt på de ordene. Solfylte høyder er jo som en hvile for sjelen min i hvertfall. Ønsker deg en god dag og sender deg tusen klemmer med god bedring!

 11. Marit Elise

  Det ser ut som du må betale med smerter for livet Rita… Så ha tro på at du får tilbake med renter av godt liv når du kommer tilbake etter dette, da har du sannelig fortjent det!!! Du er steintøff, hold deg godt fast i det, jeg er full av beundring

 12. En stor oppmuntringsklem til deg!

 13. Mormor

  Det er mye som skal tåles, men jeg heier fra sidelinjen, på deg. Klem og en til Finn<3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: