For en reise..

Ingen tvi l om at legen min på ullevål har reddet livet mitt!  Dr johannesen jrg vil for alltid være drg takknemlig! !♥♥♥♥♥♥♥♥♥! Maken til varm o unik persom skal man lete lenge etter. En stror takk til alle på ullevål for god pleie. Mer kommer. Nå er jeg i Slkien .

Categories: Livet mitt | 9 kommentarer

Innleggsnavigasjon

9 thoughts on “For en reise..

 1. ♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥

 2. Ingjerd Lid

  Godt det hele er over Rita , og alt gikk bra .Du får nå komme deg til hektene i Skien, så god bedring til deg min venn, klem:))))

 3. Dette er bare helt fantastisk, Rita! Nå må du ta vare på deg selv og samle krefter 🙂
  Godt å høre at du er tilbake på hjelmige trakter og må ærlig innrømme at jeg måtte tørke en tåre da jeg så bildet av deg og sønnen på Facebook i dag!
  All mulig lykke til videre og en veldig god klem til deg 🙂

 4. Nå var det jammen godt å høre fra deg igjen! Og så flott at du har fått oppleve en flink og omsorgsfull lege som har gjort jobben og sørget for at vi har deg blandt oss leeeenge enda, takk til han! Nå kan det bare gå en vei, oppover til liv, sommer og glede☀️☀️🌺🌼

 5. Nina Elisabeth

  Så godt å bli ivaretatt på en skikkelig måte. Måtte resten av reisen bli positiv.
  Glad for at det går bra ❤

  Klem

 6. Godt å lese at det går bra med deg 😀 ❤

 7. Fred

  Tenker på dere! Stay strong 🙂

 8. Nå smiler jeg her til deg altså! Dette var som et eventyr. Nå er det siste dag i april og i Sverige feirer de Valborg med bål og vakker sang i kveld. Alt «det gamle» brennes opp, så det nye kan komme fram. Det ble reint symbolsk for meg. En ny og vakker Rita danser inn i våren og inn i «Kom mai du skjønne milde»! Gleder meg med deg. Hurra for deg, legen og helsa! Klem fra meg.Goooooooooooooooooood bedring. 🙂

 9. Mormor

  Kjære lille venn
  Da håper jeg bedringen og resten av løpet blir flott ❤
  Mormorklem 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: