Jeg har dusjet! !!!

Tre uker siden sist. For en følelse! !!!!!! Nyter. Formen?  Ingen endring.  Jeg gjør så godt jeg kan.

Glad i dere alle sammen♡♥♡♥♡♥

Categories: Livet mitt | 5 kommentarer

Innleggsnavigasjon

5 thoughts on “Jeg har dusjet! !!!

 1. Å fryd og glede!!!!! 😀 Det må ha vært herlig! Jeg synes at alt blir litt lysere om jeg er syk og orker en dusj, uten at det i det heletatt kan sammenlignes med det du har gått igjennom. Et lysglimt var det, og jeg håper du får mange av dem fremover. Husk TTT, ting tar tid! Glad du gjør så godt du kan. Ingen kan forlange mer av deg enn det, og ikke du heller. Vær tålmodig. Synes du er superoptimist jeg. Orker du å lese eller noe nå, eller tar du det bare med ro fortsatt? Håper du finne noen lyspunkt hver dag, og suger på dem som om det var et herlig symbolsk sukkertøy! Klem fra meg med massevis at gode tanker om at du snart blir bedre og bedre!!!! 🙂

 2. Inger- Lise

  Åhhhhh, for en følelse😄 Håper du får flere små og større lysglimt i den tunnelen du befinner deg i nå, min skjønne💞

 3. hilde andersen willert

  Det var vel deilig. Glad i deg

 4. Mormor

  Kjære lille deg
  Nyt den følelsen 🙂
  Mormorklem ❤

 5. En dusj hjelper uansett 🙂
  Ha en så fin dag du bare kan 🙂 ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

FinnSummeTone

På heltid i bobil...

supporterfrue.wordpress.com/

Line Victoria elsker Torben. Torben elsker Liverpool FC.

På tur med flokken - minner for livet

Reiser, tips, bilder og historier

natheless

Mitt liv mine meninger

Thomas Lønn

Et studieår i Vietnam og Ghana

Som dagene går.....

Mitt liv mine meninger

Jorunn's WP

Mye rart i hodet, men får det ikke på skjermen via tastaturet

%d bloggere like this: