Det er nå kampen starter

Det å spise går ikke. Jeg vil kroppen stritter i mot med alt den har. Intravenøse maten gjør meg dårlig men har ikke noe valg.  Spiser jeg ikke må jeg bli her. Sure oppstøt bølger gjennom meg hele tiden og natten blir lang når man traver rundt på gulvet.

Jeg er utslitt og skulle ønske jeg orket besøk men vil ikke at noen skal se meg slik, dessuten trenger jeg kreftene til andre ting. Jeg er like glad i dere!!!! Og ikke ta det personlig når jeg takker nei.vær så snill!!! ♥♥♥♥♥♥♥

Categories: Livet mitt | 7 kommentarer

Innleggsnavigasjon

7 thoughts on “Det er nå kampen starter

 1. Ann-Kristin Karlsen.

  Tenk på deg selv nå Rita. Besøk får du når du er klar.
  Sender over masse varme klemmer til deg. 💞💞

 2. Reidun

  nå skal ikke du tenke på at du ikke orker besøk vennen, for det skjønner alle sammen ❤ det viktigste nå er at du skal komme deg på beina igjen…og ingenting annet… og besøkene vil du orke når du føler for det.. og det er ingen som trenger masse forklaringer på det..
  Du er i våre tanker hver eneste dag, og alle vil at du skal bli frisk ❤
  stor klem fra meg ❤

 3. Klemmer deg varmt og inderlig. 🙂

 4. Ny dag og nye muligheter Rita! Håper det går fremover med friske fraspark!!! Sender deg en godbedringsklem i dag! 🙂

 5. Du må bare kjempe på vennen. Intravenøs mat er ikke det samme som ei brødskive,men næring må du jo ha masse av nå, for å bli sterk igjen. Hvordan jeg skal råde deg aner jeg ikke. Bittesmå biter litt nå og da kanskje. Hva med en sjokoladebit å suge på? Uff, dette kan ikke være lett. Men du klarer det etterhvert, det er jeg sikker på. Besøk får du ta imot når det passer deg. Finn rytmen i tilværelsen først og så kommer det seg sikkert! Sender deg en diger klem og ber om at du kan «lære» deg å spise på denne måten også. 🙂

 6. Mormor

  Kjære lille venn.
  Næring trenger kroppen. Intravenøst er bedre enn ingenting. Da min del av verden måtte ta til takke med intravenøst var han kvalm, men han kastet i alle fall ikke opp. Kanskje fordi det ikke var noe å kaste opp.
  Men det må til og det kan vel hende at det bedrer seg.
  Stor mormorklem 🙂

 7. Det er synd at den intravenøse maten gjør deg dårlig 😦 men du må jo ha næring. Håper det går over snart og at de sure oppstøtene ikke fortsetter så veldig mye lenger 🙂
  Besøk skal du få når det passer deg, det må alle respektere 🙂
  Kjemp videre, du blir snart helt frisk igjen 🙂
  Godbedringsklem til deg 🙂 ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: