Etter opptur kommer nedtur

Ikke noe å melde annet enn dårlige dager.  Nå er jeg utslitt og lei. Magesekk er viktigere enn dere aner !!!!!!!!!

Categories: Livet mitt | 13 kommentarer

Innleggsnavigasjon

13 thoughts on “Etter opptur kommer nedtur

 1. linda

  Kjære Rita. .
  Det er lov å være lei..det er ikke enkelt å leve uten magesekk. .bare vi som ikke har den lenger som kan forstå . Men som jeg har sagt før, det vil bli bedre..tro meg. 🙂
  Ønsker deg god bedring Rita ♥
  Mange godbedringsklemmer fra meg ♥♥

  • Når blir det bedre Linda? Blir gal av dette marerittet.

   • linda

    Hei igjen:)
    Jeg sleit lenge med å få i meg mat..gikk i flytende yougurt ol..Det kom både opp og ned igjen i 3 -4 mnd.
    Fortsatt er all matlyst vekk og det vil nok alltid være sånn pga at magen er vekk. Jeg spiser for å overleve. .2-hver time. Jeg opererte 21 okt. .nå har det gått seg mer til. Klarer å fungere noen lunde. .er ikke tilbake i jobb, Prøver å trene meg sakte opp med små turer hver dag.
    Jeg prøver å spise som før..bare mindre..finner fort ut hva en tåler etterhvert.Det er en knalltøff utfordring med maten i tillegg til alt det psykiske. .Det var en grunn til at eg ikke sa noe før du opererte. .
    får du næring intravenøst nå? Gått mye ned i vekt ?
    Kjære deg..det blir bedre. .men det tar tid . Bare ta kontakt om du vil. .godt å dele erfaringer ♡♡
    Klem Linda ♥

    • Uff!!!!! Ja må ha intravenøst igjen. Klarer meg ikke på egenhånd. For et slit. syns alt er vondt og vanskelig. Skjer ikke noe positivt. God bedring ♡♡♡♡♡♡

     • linda

      Kjære deg ♡
      Tenker på deg, du klarer dette Rita.
      Eg klarte det..er riktignok minus noen kilo. Men…Vi skal komme tilbake..det tar bare litt tid og tålmodighet 🙂 Fortsatt god bedring, er her for deg når som helst ♥ Klem Linda ♡♥♡

     • Oggi

      Kjære Rita …
      Alt dette er jo så nytt for deg. Du husker «før» så altfor godt ennå, men snart vil du oppleve dette som din hverdag og du blir vant og lærer deg å håndtere og leve med det og da er jeg sikker på at mørkt blir lyst, og selv om ALT er annerledes så er jeg sikker på at din nye hverdag vil bli høyst levelig når alt dette nye plutselig en dag fremstår som moe du alltid har gjort.
      Jeg ønsker deg lykke til!
      Ha en fin dag i morgen på 17.mai. ..uansett hva du gjør! Varm klem 🙂

 2. Der kom endelig nettet tilbake etter ett døgn? Hjelp, så avhengig man blir av sånt, akkurat som du gjerne skulle hatt en magesekk i behold. Men sånn er det ikke vennen, dessverre.Men som jeg sa forrige gang, det går to skritt fram og ett tilbake. Nå er du på bunnen, men det er bare å kravle opp igjen.Jeg heier på deg! Du skal vel til toppen og de utsikten? Kjemp på, om en dag eller to er du nok bedre. Det blir som når man har hatt influensa. En dag føles det som om man er frisk og så går man ut da, plutselig skjønner man at man ikke er helt i orden enda likevel. Nei, kroppen din trenger nok litt tid til å vende seg til alt dette. Føler med deg og ber om at det skal bli mye, mye bedre etterhvert. Du har lov til å ha en sånn stor Synessyndpåritadag i mellom! Klem fra meg.

 3. Stakkars!Jeg har ikke nett nå, jeg låner bare litt .Skriver siden. Klem

 4. inga helene øgrey

  Hei Rita. Jeg kjenner deg ikke. Men jeg føler med deg. Er med i et bønnefelleskap, kun sammen med med Bjørg Rustad, som er min gode venninne. Vi ber for deg…og er veldig optimistiske på at Gud kan gjøre under 🙂
  Du er en vakker dame som fortjener det beste….iflg. . Bjørg Rustad, som er veldig «opptatt av deg»….på en veldig positiv måte…
  Mvh inga helene øgrey

 5. ♡♡♡♡♡♡♡

 6. Inger- Lise

  Åhh.. Skjønner sååå godt din frustrasjon ‼️😖😰 Men du har opplevd litt positivt for et par dager siden, så det kommer tilbake!!! Vi ber, stol på det!!❤️❤️❤️🙏🙏
  De varmeste godbedringsklemmer herfra😘😘

 7. Det vil nok gå som en berg og dalbane en stund framover :-/ ikke gi opp, det blir bra til slutt 🙂
  Klem ❤

 8. Reidun

  åh nei ikke nå når det så ut som om du begynte å bli litt bedre :-/ syns så synd på deg vennen… så mye vondt du har hatt det nå unner jeg ikke min verste fiende…
  men husk at du er i tankene mine, ikke hver dag men flere ganger hver eneste dag ❤ stor klem fra meg ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: