Beklager at jeg ikke har gitt lyd fra meg

Det skjer så mye frem og tilbake med stent i halsen som gror fast og kvalme og utslitthet. I tillegg fikk mannen min diabetes oppi alt dette.

Torsdag skal forhåpentligvis stentet ihalsen fjernes slit at jeg kan spise mat igjen. Nå får jeg kun intravøs mat med hjelp fra hjemmesykepleien. Jeg har null energi så bare det å skrive her koster krefter.Hva jeg skulle gjort uten hjemmesykepleien vet jeg faktisk ikke. De er min vakreste engler i verden.

Har også vært innlagt et par ganger både i Skien og Ullevål pga komplikasjoner. Nå må stentet ut om ikke kommer jeg ikke til å klare meg. Innvollene mine har nærmeste gitt opp og jeg er ikke bra…jeg har fått hjertesvikt og nyresvikt. Får jeg ikke hjelp nå vil jeg rett og slett ikke klare meg. Skremmende? Ikke nå. Fordi nå er jeg så sliten at jeg snart ikke klarer dette mer. Men jeg vil ikke dø. Jeg vil leve. Så jeg bruker det bitte lille jeg har igjen til å fortsette…….

Tusen takk til alle som sender sms og melding på fb. Jeg er ikke så ofte der inne heller. Det blir for mye grillmat, familiekos og strandliv for meg der så jeg verner meg selv litt 🙂

Glad i dere alle

Categories: Livet mitt | 8 kommentarer

Innleggsnavigasjon

8 thoughts on “Beklager at jeg ikke har gitt lyd fra meg

 1. Ingun

  Hei, vil bare du skal vite at jeg tenker på deg og er innom her med jevne mellomrom. Håper du snart får en opptur, inntil jeg hører nytt krysser jeg fingre og ønsker deg alt godt! Stor klem:-)

 2. Godt å høre fra deg igjen 🙂 men nå må du konsentrere deg om å bli frisk 🙂 Synd at mannen har fått diabetesdiagnosen, men det er sikkert en lettelse å vite hva som feiler han også, veit av erfaring at diabetes kommer ikke over natta, det er som regel mange slags symptomer over flere år før diagnosen kommer:-)
  Ønsker dere alt godt framover ❤

 3. Rita Fjærli Teigen

  Hei på deg.😃 Tenker på deg hver dag og har skjønt at det har vært veldig tøft en periode nå. Håper alt ordner seg og at du kan få i deg mat etterhvert. Det er utrolig at du har krefter til andre opp i alt dette.😘 Tenker også på Finn som må endre livsstil. Mange klemmer fra en som håper å treffe deg så snart du har krefter til det. 💪😉

 4. Ingjerd Lid

  Rita ønsker deg god bedring , så håper vi det ordner seg for deg når dren er tstt ut og du kan begynne å spise igjen, klem;)))😍

 5. Du har det ikke enkelt, det forstår vi alle. Trist med diabetes på mannen.Håper han fikser det med mat og medisiner? Tusen takk for at du strevde deg til en hilsen til oss. Du er da bare super som tenker på andre enn deg selv mitt opp i det hele. Ønsker deg all lykke til med fjerning av den stenten og håper det nå går bare framover.Tenker masse på deg vennen. Skjønner godt at du ikke orker. Samle krefter du, og så kommer du deg etter hvert. Stor klem fra meg i sommernatten. 🙂

 6. hilde andersen willert

  Godt å høre fra deg. Trist at mannen din har fått diabetes. Tenker mye på deg. masse klemmer

 7. Mormor

  Kjære lille venn
  Vern deg selv, så godt du kan.
  Synd med diabetes hos mannen også.
  Klemmer

 8. Tenker på deg…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: