Det går fortsatt bra

Jeg har oppnådd det jeg ønsket meg: Jeg har laget mat til familien igjen, jeg spiser mat selv, jeg har orket å tusle litt rundt i hagen og jeg slipper å bruke sovetabletter. Dette er stor fremgang for meg 🙂

Jeg blir fortsatt litt kvalm av den intravenøse maten og litt av vanlig mat, men det er vanlig og ikke noe i forhold til hva jeg har vært igjennom.

Hjemmesykepleien i Bamble fungerer helt supert. De kommer hver kveld kl. 2000 og kobler til maten og jeg ringer de om morgenen når jeg vil kobles fra. Alle som har vært her er veldig hyggelige så dette funker!!!

Jeg har ikke så mye energi, men det vil komme etterhvert tror jeg. Jeg må lære meg å være litt mer tålmodig og jeg tenker at neste sommer så er jeg skikkelig på beina igjen. Det vil ta 6-12 mndr før kroppen min skjønner at magesekken er borte, men jeg får prøve å smøre meg med tålmodighet.

Har hatt besøk av servicetorget damene, kusine Ann Kristin og Anniken uken som gikk og det har vært så koselig så 🙂 Vi skulle jo vært i Italia nå og det er litt kjipt men vi får tro vi kan reise til neste år. Det er målet mitt ihvertfall.

Tusen takk for alle hyggelige hilsner. Jeg setter STOR pris på dere alle sammen ❤

 

Categories: Livet mitt | Stikkord: , , | 14 kommentarer

Innleggsnavigasjon

14 thoughts on “Det går fortsatt bra

 1. Ingun

  Nå ble jeg glad! Så godt å lese at det endelig går fremover med deg, fantastisk lesning:-) Ønsker deg en fortsatt fin sommer, og neste år håper jeg du feirer sommeren i Italia…:-)
  Stor klem fra Ingun

 2. "Glennzio" :)

  Hei Rita!

  Kom til å tenke på deg da bustnellikene begynte å blomstre her. 🙂 De ville at jeg skulle legge igjen en liten hilsen fra «skaubrynet».
  Mye vann, staur og hestelort har rent gjennom bekken her siden sist jeg kommenterte, men nå var altså tiden inne.

  Forstår du har vært igjennom mye de siste årene. Gledelig å lese du er på bedringens vei igjen. Kan tenke meg, at det å tusle i hagen igjen gjør deg godt.
  Her står hagen i fullt flor om dagene. Bestemte meg for å plante mer blomster i hagen her enn jeg noen gang har gjort tidligere, -noe sted. Vel mye har skjedd det siste året, og det gjør godt for kropp og sjel å hvile i alle fargene. 🙂

  Knallklem herfra, og ønsker om fortsatt god bedring.

  • Hei !!!!!!!!!!!!!! Glennzio 🙂 Så koselig å høre fra deg!Åhhhhhhhhhhhhh kan tenke meg det er vakkert hos dere. Vil gjerne ta en tur når jeg klarer å kjøre så langt. Ville vært så koselig å sett dere igjen. Jeg elsket jo det herlige lille huset der ute iskogen og vil gjerne se på hagen 🙂 Hilse din vakre hulder 🙂

 3. Anne - Sofie

 4. Inger- Lise

  Jeg blir bare så glad… Har ikke ord for hvor godt det gjør i hjertet nå som livet er på din side igjen!!💞Ber om at dette fortsetter!!🌸🙏☺️

 5. Hadde jeg greid å slå hjul skulle jeg trillet i vei av glede! Supert. Dette fikser du. Klemmer og gode tanker til deg og dine!:)

 6. Så utrolig godt å høre at det går framover med deg, Rita! Du er ei tøff jente! Fortsatt masse god bedring! Glad i deg! ❤ ❤ Stor klem herfra! ❤ ❤

 7. Ingjerd Lid

  Dette var koselig å høre Rita , så da går det bare fremover, kos deg og nyt dagene i denne sommer , klem:))))😊😋💜💜

  God bedring videre ;))😊😚

 8. Instagramvenn

  Nydelige deg, så flott å høre at det går framover. Sender deg fremdeles gode tanker, – vit at det er så mange som ønsker deg alt godt. Klemmer i fleng! ♥♥♥

 9. Tusen takk alle sammen 🙂 Dere betyr så mye for meg ❤

 10. hilde andersen willert

  Hei, dette var godt å høre. Ja du må nok ha tålmodighet vet du, men det klarer du.
  tenker på deg og dette klarer du.

 11. Mormor

  Kjære lille du.
  dette var hyggelig lesing.
  Mormorklemmer i fleng ❤

  • Rita Fjærli Teigen

   Hei på deg. Ja nå høres det ut som alt går den rette veien, sakte men sikkert. Du har en enorm stå-på-vilje.👍 Nyt de fine sommerdagene sammen med de du har rundt deg. 🌞Det fortjener du nå.

 12. Det er så godt å lese at det går framover med deg 🙂 ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: