Hei vakre snille gode venner

det går stadig fremover med meg 🙂 Jeg får mat om natten, men har vært uten nå i helgen og det har vært SÅÅÅÅÅ deilig fordi da er jeg ikke så kvalm. Prøver å spise men klarer ikke nok kalorier så i kveld blir jeg koblet på igjen men skal spørre om å få slippe med annenhver natt 🙂

I går tok jeg et glass hvitvin. Himmel så godt det var!!! Sitter ute i skyggen/solen alt ettersom og nyter flotte sommerdager. I dag har jeg til og med kjørt bil!!!!!!!!!!!!!!! Og i morgen skal jeg på stranden. Jeg har stor tro på at dette går veien og at jeg blir helt frisk. Jeg føler meg ganske så fin ihvertfall.

Håper alle har det fint i sommer, været er jo strålende. Ønsker dere det beste. Glad i dere alle sammen ❤ ❤

Categories: Livet mitt | 7 kommentarer

Innleggsnavigasjon

7 thoughts on “Hei vakre snille gode venner

 1. Superduperherlig Rita! Jeg nyter tanken på at du kan spise og at du har det fint i sommeren. Jammen er vi heldige som har deg HER! Klem i sommernatten 🙂

 2. Anne-Sofie Beylegaard

  Det er bare så utrolig godt å få slike nyheter fra deg Rita! Jeg ønsker deg all mulig framgang – og god bedring fortsatt! Klem klem og gode tanker fra meg ❤

 3. Rita Fjærli Teigen

  Hei på deg. Dette var hyggelig lesning . 👍. Godt å høre at du har fremgang, selv om det sikkert ikke går fort nok for deg, så må du bare ta tiden til hjelp. Kos deg og nyt sommeren sammen med familien. Håper vi treffes etter ferien. Stoooor klem. Så gleder vi oss over etappeseirene til Alexander i TDF. 🚴😃

 4. Inger- Lise

  Takk og pris for at du opplever fremgang, Rita!!❤️👍‼️Det er den beste lesningen og jeg smiiiiiiler over hele ansiktet her😄😄😄Håper dagene blir bare bedre og bedre ..-og det ER deilig med sommer … Og i år er det BEST å være i Norge – uansett om man er syk eller ei!!! Vi er heldige☀️😎✌️😝Mange gode klemmer fra meg🌸😘

 5. Dette er bare helt fantastisk, Rita!! ❤ ❤

 6. Mormor

  Kjære lille venn.
  Hyggelig lesing.
  Kos deg og ikke gå helt av skaftet etter Kristoffs seier i dag.
  Klem 🙂

 7. Så bra 😀 Det må være deilig å føle at det går framover og at du vil bli frisk 🙂
  Stå på videre, vi er mange som heier på deg 😀 ❤

  PS: ikke overdriv med feiring og jubling når Kristoff vinner i TDF da 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: