En hyllest til min kjære lillesøster

Kjære Cathrine: Hva jeg skulle gjort uten deg i denne vanskelige perioden av livet mitt vet jeg ikke. Du har vært en klippe og en bauta for meg. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å få takket deg godt nok.

Du har alltid prøvd å muntre meg opp, du har vært til stede uansett, vi har grått sammen og vi har ledd sammen. Det er andre gang i livet ditt at du er pårørende til en kreftsyk person. Først mamma så meg. Men du har vært så til stede kjære deg at jeg finner ikke de riktige ordene engang.

Du er så snill, god og varm og jeg er så glad i deg! Nå som ting går bedre er du fortsatt like mye til stede. Du bruker ferien din til å hente og bringe meg til stranda slik at vi kan være sammen. Og jeg elsker deg for det!!

Jeg håper vi kan få mange gode stunder sammen du og jeg Cathrine. Jeg skal nok finne på noe koselig for oss to bare jeg blir enda bedre. Da skal vi ta oss en tur bare du og jeg ❤

Du er den beste lillesøs!!!

Categories: Livet mitt | Stikkord: , , | 8 kommentarer

Innleggsnavigasjon

8 thoughts on “En hyllest til min kjære lillesøster

 1. ❤ ❤ ❤

 2. Ingjerd Lid

  Dette var koselig å høre, godt med en snill og hjelpsom søster.Lykke til videre, klem:)))))💜💜👍👍

 3. Hilde P. Østlie

  ❤️❤️

 4. Inger- Lise

  Så vakkert å lese en sånn hyllest!!💞Du er nå skjønn, du og, da,- det er sikkert derfor hun elsker å gjøre noe godt for deg!!😄

 5. Herlig med søsken som stiller opp. En symbolsk blomst sendes din søster og en diger takknemlighetsklem 🙂

 6. Så utrolig godt å høre at det går fremover med deg. Også jeg følger deg i tankene hver dag og gleder meg over fremgangen. Sprudlene Rita. Hent nye krefter hver dag. Også fra en søster som står deg nær og er der for deg. Fine sommerdager fremover til deg og dine. 🙂

 7. Mormor

  Godt med noen som er ved siden.
  Klem

 8. Det er godt å ha søstre når livet står på vent på grunn av sykdom ❤
  Kos deg sammen med lillesøster 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: