Jeg nyter livet om dagen

Hadde noen sagt til meg for 5 uker siden at jeg skulle dra på stranda, jeg skulle bade, jeg skulle dra på båttur, jeg skulle drikke vin, ja da hadde jeg ikke trodd på noe av det, men jeg har gjort alt sammen!!!!!!!!!!!!!!! Ja, tenk at det har jeg 🙂

Når jeg dro på Rognstranda første gang da gråt jeg. Det ble så sterkt for meg ! Og når jeg kunne bade og dukke hodet gråt jeg igjen 🙂 Jeg har vært på båtturer med familie og gode venner, jeg har vært på restaurant og spist fiskesuppe og drukket hvitvin og jeg koser meg!

Jeg nyter livet på en helt annen måte enn før. Jeg er mer oppmerksom på lukter og lyder. Jeg kan sitte ute i hagen og kjenne duften av blomster, summingen fra humler og bier og bare smile for meg selv 🙂

pink-peonies-bouquet

Jeg har plantet masse blomster i hagen utover sommeren og nå nyter jeg synet av dem og lukten av dem. Jeg tenker ikke så mye på alt jeg har ønsket meg, men nyter det jeg har. Jeg har jo alt jeg ønsker meg 🙂 jeg har fått livet mitt tilbake, jeg har gode venner og familie, da trenger jeg jo ikke mer.

I går var jeg innom jobb og ble møtt at skjønne og varme kollegaer som sa de savnet meg!! Da blir man jo så glad!!!

Til uken skal jeg prøve meg uten ernæring om natten så får vi se om jeg klarer å spise nok på egen hånd. Det blir spennende!!!

Jeg er veldig takknemlig for alt jeg får lov å oppleve og jeg elsker livet mitt!!!!!

Varm klem til alle der ute som følger med meg. Jeg er så glad i dere!!

Categories: Livet mitt | Stikkord: , , , , , | 10 kommentarer

Innleggsnavigasjon

10 thoughts on “Jeg nyter livet om dagen

 1. Åh jeg er så glad i dere ❤ ❤ ❤

 2. Ann-Kristin Karlsen.

  Veldig veldig hyggelig å lese dette Rita.💕

 3. Bjørn

  Rita.. jeg kan ikke si hvordan dette går – mmen sammen er dere sterke.
  alt godt til dere

 4. Bjørg Solstad Rustad

  Så glad for å lese det du skriver!
  Hilsen Bjørg Solstad

 5. Sølvi Løvstad

  Kjære Rita. Helterittet er ingenting i mot den kraftanstrengelsen du gjennomgår. DU imponerer. Tenker masse på deg og dine. Klem fra Sølvi.

  • Kjære Sølvi 🙂 Hvordan fant du meg? Tusen takk for gode ord. Jo jeg er imponert over deg, virkelig!!! Stor klem

 6. Hilde P. Østlie

  Så godt å høre at du har det bra, og at det går framover med deg! Fortsatt god sommer og lykke til med spisinga – det kommer nok til å gå kjempebra! ❤️

 7. Mormor

  Kjære lille venn.
  Takk for oppmuntrende lesning.
  Det er godt det går fremover og så håper jeg at du klarer deg med maten du får i deg om dag, snart.
  Mormorklem 🙂

 8. hilde andersen willert

  Kjære deg, dette var veldig hyggelig å lese. Ble så glad. Kos deg videre i sommerværet. Masse klemmer fra din gamle venninne.

 9. Det er godt å føle at en har det en kan ønske seg 🙂
  Blir spennende om du klarer deg uten ernæring om natta, jeg krysser fingrene for at det går bra 🙂
  Stå på videre ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: