Litt tanker en lørdag……..

Lillegullet mitt er på vei hjem fra jentetur på Mallorca. 9 herlige godjenter har vært en uke på ferie, spist, drukket, festet, vært sammen som unge jenter skal. De skulle vært fler, men ikke alle fikk lov. Trist syns jeg, fordi dette har gått helt fint. Disse gulljentene er flotte, fornuftige, herlige jenter. Klart de har festet, det gjorde da vi når vi var unge også. Festet som bare det vi. Det er sånn ungdommen gjør, men de er ikke noe verre enn vi var. Mulig jeg er en smule naiv, men jeg stoler på jenta mi. Jeg har ikke grunn til noe annet. Dessuten trengte hun å komme litt vekk fra huset her. Vekk fra medisiner, intravenøs mat, sprøyter og alt. Selv om jeg nå er på bedringens vei har det vært som et sykehus her i flere uker. Dette fortjente lillegullet mitt!!

Jeg er heldig! Jeg har to flotte barn som bryr seg, en mann som elsker meg, en familie som støtter og er her for meg og en haug med venner jeg ikke visste jeg hadde før jeg ble syk 🙂 alle dere goinger der ute som hele tiden sender en hilsen, hva skulle jeg gjort uten dere? TUSEN TAKK ❤

Vi hadde takst på huset i går, en verdi takst og man må tåle å høre sannheten 🙂 skulle vi selge måtte vi pusse opp kjøkkenet, badet, vaskerommet og stua også jeg som syns det er ganske så greit her 🙂 minst 500000 antok fyren. Det kan han drite i. Vi skal ikke selge og dessuten er jeg IKKE interesert i å bruke SÅ mye penger på noe materielt, fordi det bryr meg ikke lengre. Det vi har til overs skal gå til opplevelser og helst sammen med ungene, ihvertfall så lenge de har lyst.

Jeg har helt sluttet å tenke på alt jeg ikke har. Jeg har nemlig det jeg trenger. Istedenfor å hele tiden tenke på alt jeg ikke har fått gjort, så gleder jeg meg over alt jeg har fått gjort. Da blir dagene så mye bedre 🙂

God lørdag der ute ❤

Categories: Livet mitt | 12 kommentarer

Innleggsnavigasjon

12 thoughts on “Litt tanker en lørdag……..

 1. Ann-Kristin Karlsen.

  Hei kjære kusine. Kos deg med dem du har rundt deg Rita. Det er jo så koselig hjemme hos deg og huset er fint som det er.
  Gleder meg veldig til helgen, da sees vi. Kooooos til deg.❤️

 2. Leyla

  Kjære, gode Rita 🙂

  Så uendelig godt å lese at det går fremover med deg. Tenker på deg hver eneste dag og sender deg gode tanker. Du har så rett når det kommer til å sette pris på de små tingene i livet, det er jo de som betyr noe. Jeg tror at mennesker som har gått igjennom og går igjennom tøffe ting får et annet perspektiv på livet og hva som virkelig betyr noe. Vær stolt over datteren din, hun beviser jo at du kan stole på henne 🙂
  Ønsker deg gode dager og mange varme klemmer og tanker sendes deg 🙂

  • Snilleste Leyla 🙂 Tusen takk for fine ord. Ja, det er egentlig litt synd at vi må oppleve kriser før vi virkelig setter pris på hva livet har å gi oss. Jeg ser rundt meg på alle som stresser i vei og skal rekke både det ene og det andre, glad jeg ikke er der lengre. Jeg tror mange stresser rundt mer enn nødvendig jeg da men. Hilse din kjære og takk for at du tenker på meg ❤

 3. Beate Sundseth

  😊🌸😊

 4. Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeei! Lenge siden jeg har vært her inne, men jeg fant deg ikke igjen midt i bytte av data. Men du skal vite at du har vært med meg i tankene i hele sommer. Akkurat som om jeg glemmer deg mitt oppe i mitt eget!Her humper det og går føler jeg, men det går da en dag av gangen.I helga var vi i bryllup og det var trivelig. Godt med litt adspredelsen, men det vet vel du alt om. Gleder meg stort med deg vennen. Stå på videre og jeg skal følge med så godt det går.. Stor sommerklem fra meg 🙂

  • Her er du velkommen når det passer, du har da annet å stri med enn å følge med på meg hele tiden 🙂 men koselig når du stikker innom 🙂 Bryllup er kos, lenge siden jeg har vært egentlig. Hmmmmmmmmmmmm når jeg tenker meg om er det egentlig få som gifter seg i min familie. Det er liksom de samme om igjen 🙂 🙂 Stor klem

 5. Helt enig med deg i både å stole på ungene og å være fornøyd med det en har, sette pris på familie og venner framfor materielle saker 🙂

 6. Anne - Sofie

  Og det er jeg helt enig med deg i 🙂 Ikke alltid like lett …men viktig å prøve og holde på den tanken ….da blir livet utrolig mye bedre!! 🙂 Klem klem Rita – det er så fantastisk å lese bloggen din i dag 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: