Jeg er bare så lykkelig!!!

Sent i går kom telefonen fra legen min. CT bildene var helt supre!! Jeg er bare så utrolig glad nå. Jeg feiret med et glass vin og følelsen inni meg er bare helt ubeskrivelig. Jeg har bare lyst til å danse 🙂 🙂 🙂

juni mobil 149

Categories: Livet mitt | Stikkord: , , , | 13 kommentarer

Innleggsnavigasjon

13 thoughts on “Jeg er bare så lykkelig!!!

 1. Tusen takk alle mine kjære venner ❤ dere betyr masse for meg ❤ ❤

 2. Hipp hurra, jeg danser for deg her og blir helt svett. Så glad jeg ble at alt er bra. Å kunne se fremover er en gave det, for oss alle da. Nå er det september og her tar vi en dag av gangen. Tror det er utrolig viktig å nyte øyeblikket, derfor hopper og spretter jeg litt til av glede. Kleeeeeeeeeeeeeemmmmer kommer din vei. :).

 3. Så utrolig godt å høre, Rita!! ❤ ❤ Helt fantastisk!!

 4. Ann-Kristin Karlsen.

  Herlig Rita. Du har blitt helt gæren du. Hehe.. 😂❤️👍

 5. Pust og pes. Nå har jeg danset ferdig 🙂 Rita det er bare å ta seg en tur 🙂 Tusen takk for at dere er glad på mine vegne alle sammen ❤ ❤

 6. Hilde P. Østlie

  Fantastisk!!! 😊😊😊

 7. Rita Fjærli Teigen

  Ja dette er jo helt utrolig fantastisk. Du har hatt en tøff tid og nå kan du endelig se lyst på livet igjen. 👍Jeg gleder meg på dine og familiens vegne. 😃 Håper jeg besøke deg snart. Stoooooooooor klem. ❤️

 8. Mormor

  Kjære lille venn
  Så flott 🙂 Dans i vei 🙂
  mormorklemmer

 9. hilde andersen willert

  Gratulerer, det var veldig godt å høre. Mange klemmer fra meg

 10. Anne - Sofie

  Sååå glad på dine vegne Rita ❤
  Ja …..livet er ikke bare bare …men noen ganger er det "en dans på roser" 🙂
  Nyt dansen og nyt livet !!! 🙂 Klem og gode tanker fra meg ❤

 11. Nina Elisabeth

  Dans i vei 🙂
  Fantastisk at det kommer gode nyheter!
  Klemme på.

 12. Gratulerer 🙂 ❤

 13. Å så fantastisk!! Gleder meg med deg. Har fulgt med på din reise, selv om jeg ikke har kommentert så mye. For en skrekk, for en berg-og-dalbane, og for en glede nå.

  Klem Sonja

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: