I dag har jeg bursdag – 52 år :)

cropped-flowers-334.jpg

Blomster til meg selv 🙂 52 år er jeg i dag. HURRA !!! Storegull har til og med heist flagget 🙂 Så flott å se det vaier i vinden mot blå himmel. Joda, sol har jeg fått på dagen min. Veldig fortjent spør dere meg!!

For noen uker siden trodde jeg jo ikke jeg skulle oppleve denne dagen, så derfor er den helt spesiell for meg. Litt leit at Storegull bare må jobbe, halve slekta er i syden og resten jobber de også. Jeg ville jo hatt dem alle rundt meg i dag, men selv jeg kan ikke alltid få det som jeg vil. Aller helst ville jeg hatt sønnen min hjemme, men sånn ble det ikke i år heller. Vi får ta det igjen tenker jeg.

Jeg er glad jeg blir eldre. Jeg skal nyte hver eneste dag jeg får fremover slik at når det virkelig blir min tur kan jeg si: Jeg har levd livet, jeg har ikke bare eksistert!

Bedriftlegen til mannen min sa til han her om dagen: Husk at du jobber for å leve, du må ikke leve for å jobbe. Kloke ord ikke sant? Noe  å tenke på for noen og enhver.

Tante og onkel kommer i dag da, de svikter aldri og lillesøster også bare hun er ferdig på jobb. Lillegull skal holde mami med selskap, det har hun lovet så jeg skal nok kose meg. Mat og vin er kjøpt inn, snart skal vi bake eplekake og sjokoladekake så blir det nok bra.

HIPP HURRA FOR MEG 🙂

Categories: Livet mitt | Stikkord: , , , , | 5 kommentarer

Innleggsnavigasjon

5 thoughts on “I dag har jeg bursdag – 52 år :)

  1. Jeg gratulerte deg i forrige innlegg, men du kan jo få en hilsen her også.Tenk å få lov til å bli 52 da du, en ære, en glede og et gode. Mange er så redde for å bli gamle, men gammel blir man bare i kropp, ikke i sind, om man ikke vil. Du føles veldig ung og ny nå. Ny tidsregning har begynt for deg, før og etter! Jeg vet du gleder deg over livet, og jeg gleder meg med deg. Strekk armene i været og famn fortsettelsen! 🙂

  2. Tusen takk ❤ ❤

  3. Anne - Sofie

    Bursda’klem og goooode tanker fra meg ❤

  4. Hipp hurra og gratulerer med dagen 🙂
    Kos deg med familien ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: