Noen dager i hovedstaden + litt annet

Jeg og Finn har vært to dager i Oslo og har ikke gjort noenting 🙂 vi har bare vært sammen egentlig. Tok oss en tur ut til Fornebu fordi der har jeg minner fra barndommen når vi besøkte tante Gudrun og onkel Arthur :). Han jobbet som kokk hos skibsreder Klavenæs og det var stor stas for oss ungene å se hvordan de rike bodde 🙂 Vi fikk ikke kjørt helt opp til Lagåsen pga noen porter osv, men jeg kjente igjen veien.

På Fornebu er det jo helt klart blitt annerledes, masse teknologiselskaper, hoteller osv, men også et område med bebyggelse og der var det fint! Kort vei til flotte turområder, badeplasser osv. Må jo være perfekt for dem som har råd til å bo sånn. Kort vei til byen, men samtidig veldig stille og rolig.

Som sagt vi har ikke gjort stort, bare vært alene litt, og det var godt for sjelen 🙂

Ellers har vi fått denne lille frøkna i hus da…………vet ikke helt hva jeg sa ja til, men skjønn er hun. Hun er lillegull sin, jeg er bare «bestemor» 🙂

08_1154471224

 

Ellers er vel formen helt ok. Sliter plutselig veldig med å spise. Blir dårlig av alt, og det må vi få sjekket. Lite mat betyr enda mer ned i vekt og sånn kan vi ikke ha det. Skal snart på kontroll til Ullevål. Ikke hørt noe ang brevet jeg sendte, og ikke er jeg overrasket over det heller.

Glad i dere ❤

Categories: Livet mitt | Stikkord: , , , | 2 kommentarer

Innleggsnavigasjon

2 thoughts on “Noen dager i hovedstaden + litt annet

  1. Hei på deg igjen! Så fint å få litt alenetid for dere to. Oslo, ja det er mye å se der. Jeg husker min onkel, som bodde i byen, kjørte oss til Holmekollen og til huset der Wenche Myhre bodde. Det var stort den gangen gitt! 🙂 Herlig hund da. Den blir nok til både glede og kanskje litt oppgitthet. Hundevalper er hundevalper. Håper du får skikk på den spisingen din vennen. Tenker masse på deg. Klem og god helg!Her går det opp og ned mine syke slektninger. Masse å bekymre seg over kan man si, men sånn er det bare.

    • Sender varme gode tanker til dine som ikke er bra ❤ jeg unner alle bare å være friske og leve jeg nå. Kjenner at jeg får vondt bare noen har slått seg i tåa liksom 😦

      Hundevalp ja……..hva har vi gjort tenker jeg noen ganger. Stort sett er det lillegull som styrer, men det hender jo vi må passe vettu 🙂 hun er stort sett snill, men det går i 100 noen ganger før hun legger seg på lading et par timer 🙂

      Varm klem til deg du snille ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: