«Kontroll» på Ullevål

Ja jeg skriver «kontroll» i «» tegn, fordi jeg trodde det var det jeg skulle, det var ihvertfall det som stod i innkallelsen min 🙂 det det var var en 20 min samtale med kirurgen som opererte meg, helt greit. Jeg fikk gitt han en klem og en blomst som han tydelig ble rørt av og fikk også litt mer informasjon rundt selve inngrepet.

Ved spørsmål fra meg om hvorfor de måtte fjerne så mye svarte han at de alltid har en sikkerhetsradius rundt en svulst fordi om de skulle finne på å skjære i en svulst eller vev som har kreftceller i seg, ja da har man driti seg ut. Da ville spredning vært et faktum.

Han var veldig tydelig på at hovedgrunnen til at jeg fikk operasjon var alder, min fysiske helse og min ståpåvilje. Han var imponert over at jeg allerede var i jobb og at jeg også hadde begynt å trene. Så det var godt å få litt skryt 🙂

Ellers sa han at jeg måtte får vaksine mot lungebetennelse fordi jeg har fjernet milten. Lungebetennelse for meg kan i verste fall bety døden, så den vaksine må jeg få ganske så fort. Det blir kontroll igjen i april og siden en gang per år i fem år. Først da regnes jeg som kreftfri.

Så snakket vi om brevet jeg hadde sendt hvor jeg klaget på behandlingen jeg fikk når jeg fikk dødsdommen. Han var veldig tydelig på at den behandlingen var under hver kritikk og at jeg hadde lært dem mye. De tok det til seg og det var det jeg var ute etter. Noe mer trenger jeg ikke.

En lang tur for en kort samtale, men Dr. Johannessen reddet livet mitt så det var fint å se han igjen.

Categories: Livet mitt | Stikkord: , , , , | 4 kommentarer

Innleggsnavigasjon

4 thoughts on “«Kontroll» på Ullevål

 1. Tusen takk til dere tre ❤ skjønne dere er altså!!!!

 2. Et herlig innlegg. Godt med sånne oppklarende samtaler og forståelse for det du har gjennomgått. Synes du er superpositiv og ja, ditt pågangsmot beundres. Ha en strålende helg og stå på. Klemmer i massevis fra meg. Føler meg stolt av å kjenne en som deg 🙂

 3. Godt med en samtale med legen som opererte deg da 😊 Du fikk sikkert flere svar på denne måten enn en vanlig undersøkelse, som antagelig utføres av sykepleiere som ikke var tilstede på operasjonen 😊
  Det er sikkert godt å komme i jobb igjen også 😊 bare husk på å ta hensyn til deg sjøl 😊 klem 💗

 4. Mormor

  Kjære lille venn.
  Kontroll er ikke alltid det man tror 🙂 Men du fikk en samtale og litt oppklaring?
  Så bra.
  Gleder meg sammen med deg.
  Mormorklem ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: