1 år har gått

Tenk på det. 1 år………..jeg kan nesten ikke fatte det. Det har egentlig gått veldig fort. Et år siden jeg satt lamslått på kontoret til legen i Kragerø og fikk min verden snudd totalt på hodet. Det har vært et år i helvete for å si det veldig forsiktig. Jeg håper aldri jeg vil oppleve noe lignende igjen.

Det har vært opp og nedturer, snørr og tårer, sorg og gleder. Heldigvis så ser det ut til at det nå skal gå bra. Det trodde jeg ikke for bare noen måneder siden.

Men her sitter jeg. Pyntet og klar til jubileumsfest i Bamble kommune. Jeg er så glad at slutten på dette året har blitt noe godt.
Tusen hjertelig takk til alle der ute som har støttet meg, besøkt meg, ringt, tekstet og vist omsorg for meg. Dette ville ikke gått uten dere. Jeg elsker dere alle sammen ❤

Categories: Livet mitt | 4 kommentarer

Innleggsnavigasjon

4 thoughts on “1 år har gått

  1. Ja, man blir så takknemlig. Tenk at det har gått et år. Synes det har vart en evighet. Her skal svogeren min ha cellgift igjen i morgen, og jeg sier at om et år er du på bena igjen vet du, og tenker på din reise gjennom sykehus og bedrøveligheter. Jeg har mange omkring meg nå som er syke og det er tøft for dem. Jeg føler med dem og vet at noen ikke klarer det, for de har så mye annet ved siden av, pluss at de er gamle. Du er en solskinnshistorie og jeg er så glad du delte det hele med deg, for det hjelper andre som sliter. Håper du fortsetter framover med liv og lyst! 🙂 Klem 🙂

  2. Tusen takk kjære begge to 🙂

  3. Mormor

    Uendelig godt å lese, kjære lille venn.
    Mormorklemmer 🙂

  4. Instagramvenn

    Blir så rørt over hvor sterk du har vært, og fremdeles er. Heier på deg, og sender gode tanker til deg der sør ♥♥

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: