Advent og jul

christmas_decoration

Adventstiden : Forventninger til hva som skal komme. Jeg har hatt en fast tradisjon siden jeg flyttet hjemmefra at jeg skulle pynte litt hver dag gjennom adventstiden, det var liksom min adventskalender. Jeg har aldri vært noe fan av at lille julaften da skal alt frem. Husker mamma. Hun strøk og pyntet og styrte og ordnet hele kvelden, sånt stress orket ikke jeg.

I år derimot fikk jeg min egen adventskalender i posten 🙂 Fra Randi Lind 🙂

10704034_746019042152344_764732761980670273_n 10382975_746019018819013_8844122469481288644_nD

Dvs jeg fikk to 🙂 Boken om nissen Anskar er jo en adventskalender i seg selv, 24 herlige fortellinger om denne skjønne nissen og hans eventyr med både katten og reven og guttungen 🙂 I esken som er merket adventskalender så ligger det 24 teposer oppi som hver og en har noen ord skrevet på seg. I dag stod det f.eks lag god stemning 🙂 jeg drikker god te hver dag, leser ordene som står og koser meg med Anskar. Blir jo ikke bedre 🙂 Så Randi: Du er hjertegod og vanvittig snill ❤ tusen tusen takk!!

Jeg fikk endelig Thomas hjem til jul, men hva skjer? Jo i går kom det tlf fra Altus Invention om at han må ut lille-julaften. Det er jo til å grine av. Jeg som hadde gledet meg SÅ til å ha alle samlet rundt meg!! Det han kan risikere nå er at han ikke kommet ut pga dårlig vær og blir sittende alene på et hotell i Bergen julekvelden. Det må IKKE skje. Da tar jeg fly og holder han med selskap! Det var jo ikke slik det skulle bli 😦

Ellers har jeg jobbet 50% i desember og det går fint. Sliter fortsatt med maten, men prøver å være flink og gjøre mitt til at dette går fint . Jeg syns jeg er flink jeg.

Sender varme tanker til de som opplever egen sykdom, eller andres sykdom i høytiden. Dere trenger en ekstra klem fra meg. Jeg er her om dere trenger meg ❤

Ønsker alle en riktig god og varm julehøytid. Glad i dere ❤

1426549_557431164344467_1114541136_n

Categories: Hus og hjem | Stikkord: , , , | 6 kommentarer

Innleggsnavigasjon

6 thoughts on “Advent og jul

 1. Mormor

  Kjære lille venn.
  ikke vær for flink da, slik at det straffer seg i etterkant.
  Håper det ikke blir værfast Thomas, det er jo bare for dumt.
  Det re ikke alltid tinger og tanger blir som man ønsker.
  Men jeg håper julen din blir god.
  Mormorklemmer 🙂

 2. hilde andersen willert

  godt å lese at det går fremover med deg.Dumt at Thomas må jobbe. Jeg ønsker deg og dine er riktig god jul. Håper vi klarer å treffes i 2015. Stor juleklem

  • Tusen takk Hilde, ja 2015 må vi få til å møtes 🙂 🙂 Store klemmer og god jul til deg og dine ❤

 3. Historiene om Anskar er herlige, jeg følger med på bloghog og koser meg skikkelig når jeg leser om han 🙂
  Ikke moro at Thomas ikke får feire jul sammen med dere 😦 men er det behov for han så har han jo bevist at han er god i jobben sin 🙂

  God jul til deg og dine 🙂
  Klem fra meg ❤

  • Anskar er bare best 🙂 en liten luring 🙂 Ja, Thomas er flink, men pokker heller da Jorunn, det er jul! Tenker dem ikke på mammaene der han jobber eller??? 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: