I dag er Thomas 20 år

537964_404583906295861_1131599364_n

Fine ungen er 20 år i dag. Tenk at jeg fikk oppleve denne dagen, det hadde jeg jo ikke trodd jeg skulle, men her sitter jeg ❤ sippende og smilende og tenker på de 20 årene som har gått så utrolig fort.

Thomas viste tidlig at han var spesiell. Han begynte å prate når han var 9 mndr og allerede som 2 åring begynte han å løse matteoppgaver. I barnehagen fikk han fort mange venner og var populær. Fotballen ble hans store interesse tidlig, sammen med sjakk. På skolen fikk han egne matteoppgaver fordi han løste de andre så lett. En stor takk til hans lærer Kari som så hans potensiale og hun la nok grunnlaget for den interessen tidlig. Thomas har alltid vært skoleflink så det har aldri bekymret oss.

Vi har vært på mange reiser sammen, heldigvis. Men den turen vi nok husker aller best er sommeren 2012 når vi drog til karibien. Det var ferie i paradis.

Når Thomas bestemte seg for å velge nordsjøen som sin yrkesvei, var det en mamma som med klump i halsen kjørte han til Stavanger som 17 åring. Der skulle han fullføre 2. året på vidskole og utdanne seg innen wireline. Ingen kunne vært mer stolt enn da han gikk ut som en av to beste elever. Mammahjertet svulmet da 🙂

Den største krisen kom når jeg ble alvorlig syk. Der satt han alene i Stavanger og ikke kunne gjøre stort. Heldgvis kom han hjem så ofte han fikk lov til. Men Thomas har vært en stor støtte og hjelp for meg i denne tiden. Hans evne til å være positiv smittet over på meg og bidro i stor grad til at jeg kom meg igjennom dette.

I nordsjøen stortrives han og han får så gode skussmål at det er jo helt vilt 🙂 en skrev at han var den beste læringen han hadde hatt og at seniorer og juniorer burde misunne Thomas for kunnskapen hans. Ikke rart jeg er stolt av den gutten 🙂

I dag er han altså 20 år og ingen er vel mer glad enn meg for at jeg får oppleve dette. Ønsker han det beste i hele verden og jeg kunne ikke elsket han høyere enn jeg gjør.

Categories: Barna mine | Stikkord: , | 2 kommentarer

Innleggsnavigasjon

2 thoughts on “I dag er Thomas 20 år

  1. Mormor

    En grepa kar.
    Gled deg over ham 🙂
    Mormorklem ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: