Da har jeg vært i avisen også gitt :)

http://mobil.ta.no/Rita_skulle_ikke_leve_ut_2014__men_n__er_hun_kreftfri-5-50-24230.html?ns_campaign=editorial.article&ns_mchannel=editorial.facebook&ns_source=editorial.facebook&ns_linkname=editorial.share.article&ns_fee=0

Det var jo ikke helt meningen fordi fokuset skulle være på han som syklet og ikke meg men det ble nå sånn da 🙂

Categories: Livet mitt | 4 kommentarer

Innleggsnavigasjon

4 thoughts on “Da har jeg vært i avisen også gitt :)

  1. Hipp hurra at du er her!!!!! Så fint skrevet. Stolt av deg! Tusen takk for godord fra deg ved juletid. Ble rørt at et sånt innlegg. Jeg har ikke vært innom her på lenge.Fant det plutselig ikke? Dataen min har vært skikkelig slem en stund, men nå har jeg tatt skikkelig service og fått vekk både ville hester, spam og tull. Så her er jeg igjen!!!! Ønsker deg en herlig helg med masse glede! 🙂

    • Det var ikke meningen at jeg skulle bli med men han reporteren gav seg ikke. Han fikk ikke hele historien men men. Du fortjener godord kjære deg 🙂 🙂 Du er jo bare så utrolig snill. Vil så gjerne se deg igjen det må vi få til 🙂 Varme store klemmer til deg ❤

  2. hilde andersen willert

    så morsomt å komme i avisen da. Godt å høre at det går så bra med deg. masse klemmer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: