Da er det snart tid for kontroll …

Brevet kom i går. Innkallingen kom fra sykehuset i Skien. 23. mars og jeg vil ikke få svar før 15. april…. de dagene der vil vel føles som et helt vondt år vil jeg tro. Jeg er ganske sikker på at alt er bra, men uansett skal det bli godt å få det bekreftet. Tenk at året nærmer seg. Helt utrolig, det har jo egentlig gått fort.

Jeg jobbe 50% og trives med det. Har det fint på jobb egentlig. Føler meg sterk og klar for å leve livet mitt igjen. Føler jeg har klart å ta livet mitt tilbake og er evig takknemlig for at jeg er her.

Ha en fin dag der ute ❤

Categories: Uncategorized | 2 kommentarer

Innleggsnavigasjon

2 thoughts on “Da er det snart tid for kontroll …

  1. Sånne brev med dato på i posten, er skikkelig dumme. Som et gufs i fra i fjor for deg. Men du må jo kontrolleres også vet du. Kontroll? Høres nesten ut som Eu på en bil??? 🙂 Det må til og jeg krysser fingre og tær for at alt er i sin skjønneste orden nå! Men tenke på deg skal jeg fortsatt. Stor klem og god helg vennen. 🙂

    • Snilleste Randi ❤ Jeg vet jo at jeg må til kontroll og det er jeg også glad for, men jeg syns det er for lang tid mellom dato for kontroll og dato for når jeg får svar. De tre ukene er IKKE ok syns jeg. Tar en tlf jeg og sier at jeg ikke finner meg i det. God helg kjære vakre vennen ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: