Gleden over å få lov å jobbe igjen

Ja, da er det bestemt. Jeg er erklært så frisk at jeg nå kan jobbe 80% fra 01. mars. Jeg er bare lykkelig 🙂 og det er ikke 1 år siden jeg ble operert engang. Det er nesten ikke til å tro.

Jeg bare bestemte meg, ikke søren, dette skal ikke overta livet mitt. Jeg vil ha tilbake hverdagen med alt det den innebærer. Klesvask, husvask, matlaging osv. Det betyr jo at man er frisk når man orker alt det vanlige igjen.

Jeg føler meg sterk og klar for livet mitt. Jeg er lei av folk som snakker med ned hele tiden. «Jammen ønsker du det da? er det ikke godt å være hjemme?» Hallo? Friske mennesker er på jobb, ikke hjemme. Og jeg er frisk da skal jeg på jobb 🙂

Jeg elsker livet mitt, jeg nyter hver dag. Jeg bryr meg ikke om været, om det regner eller blåser, er skyfritt eller vindstille, jeg elsker det alt sammen. Jeg elsker å høre fuglene kvitre, kjenne lukten av naturen, si hei til mine fine kollegaer, få et smil og et tilbake.  Det varmer langt inn i hjerterota!

Nå gleder jeg meg til våren, plante blomster, kjenne på luktene, nyte. Det fikk jeg jo ikke i fjor. Jeg gleder meg til vi skal til Italia i juli med ungene. Jeg savner Thomas veldig, men han sier at nå er alt ved det normale da kan han ikke komme hjem en gang i måneden som han gjorde før og det er jo sant 🙂 kloke ungen min 🙂

Jeg retter en stor takk til dere alle som har fulgt meg, jeg vet jo dere ikke er her så mye som før, men greit det 🙂 dere var her når det herjet som verst, det er jo det viktigste, alt må jo tilbake til det normale her på bloggen også. Tusen takk ❤

Categories: Livet mitt | Stikkord: , , , , , | 7 kommentarer

Innleggsnavigasjon

7 thoughts on “Gleden over å få lov å jobbe igjen

 1. Elin Abrahamsen

  Du er så hjertelig velkommen og tilstede på jobb. Det er en glede å ha deg tilbake igjen!! Dette fikser du som bare det. Sånn, da var det sagt😃

  • Snilleste Elin ❤ du er vel bare god vel. Tusen takk!!! Ja når du har sagt det så gjør jeg jo det 🙂

 2. Ja, Rita, ja, gå tilbake til normalen, det er det beste mener jeg også. Du er en skikkelig kjempe i mine øyne og det skal du være stolt av. Om du ikke hadde hatt en så positiv holdning, vært sinne på de rette stedene, grått når du trengte det, smilt npr du kunne, så hadde du slett ikke vært der du er i dag. Klart du skal leve enda bedre enn før!!!!! Det gjør man ikke ved å sitte i sofaen og sutre over det som var. Unnskyld utrykket, men jeg tror du skjønner meg. Du er et stort forbilde for andre og jeg heier på fortsettelsen din. Klem fra hjertet! 🙂

  • Snille deg 🙂 jeg har nå gjort det jeg kan for mitt liv og det har hjulpet meg. Jeg holder fullt og fast på at man kommer lengst ved å være positiv og ta seg selv i nakken og prøve å reise seg igjen. Ja jeg skjønner godt hva du mener 🙂

 3. Lykke til 🙂

 4. Mormor

  Kjære lille venn
  Dett var god lesning.
  Til lykke 🙂
  Mormorklem 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: