Skal det nå aldri ta slutt?

I helgen fikk jeg den vonde beskjeden om at min kjære fetter har fått tilbakefall etter at han ble erklært frisk fra lymfekreft for ikke veldig lenge siden. Nå har den altså kommet tilbake. En svulst som ligger å trykker på blodtilførselen til levra. Jeg gråt mine modige tårer. Han er ved godt mot, det må selvfølgelig jeg også være, men jeg blir så lei meg!! Fine gode fetteren min ❤

Nå har han startet på cellegift så får vi bare krysse det som krysses kan og at det skal gå bra denne gangen også. Det må jo det!

Ellers går det vel greit tror jeg. Har vært hos fine Susanne på bedriftshelsetjenesten og pratet. Hun er så flott 🙂 DET er ei dame jeg godt ville hatt som en meget god venn. Alltid når jeg har vært der har jeg det mye bedre. Kan man bare si man elsker noen uten at det høres teit ut? Hun og kreftkoordinator er to jeg gjør det, sånn bare fordi dem er som dem er mener jeg.

I helgen var vi så heldige at vi fikk låne hytta til Janne og Terje. De har et så koselig sted i Vrådal. Jeg elsker å være på hyttetur og hadde jeg hatt råd hadde jeg kjøpt min egen.

10945401_798508816903366_3239456381149289610_n

Bare se den utsikten! Ikke rart vi koser oss her vel 🙂 Hadde med oss begge hundene og de liker IKKE å kjøre bil, så vi tørket spy og det gikk 5 badehåndkler 😦 men når vi var fremme var alt greit 🙂 En helg med 27 grader i solveggen gjorde godt for mor.

Jeg har litt smerter i ryggen og føler meg ikke helt i form, men regner med det er fordi jeg nå jobber 80%. Begynte kanskje litt tidlig, men åssen er det ikke da? Man vil jo så gjerne!!

Har ikke tenkt så mye på tilbakefall før beskjeden med fetteren min kom. Nå tenker jeg på det, mer enn jeg ønsker egentlig. Snart kontroll så vi krysser fingre!

Ha det fint der ute ❤

Categories: Livet mitt | Stikkord: , , , , , | 7 kommentarer

Innleggsnavigasjon

7 thoughts on “Skal det nå aldri ta slutt?

 1. Tenker på deg i disse kontrolltider. Vårsola skinner her og det føles som gode løfter mot lysere tider. Klem fra meg 🙂

 2. Ikke lett med sånne beskjeer. De får en til å stoppe opp ja. Håper det likevel er mulig med mer behandling og at det går bra!Det blir veldig «nært» for deg med både tanker og følelser. Glad du er så frisk at du kan jobbe og dra på hyttetur. Du er en superdame. Tenker på deg. Klemmer kommer din vei! 🙂

  • Jeg må bare fortsette å være positiv. Jeg må det!! Kontroll om en uke, svar 09. april. Spennende dager. Klemmer i retur ❤

 3. Mormor

  Kjære lille venn.
  Tilbakefall er aldri noe særlig.Men etter cellegiften kan han vel kanskje være symptomløs en stund?

  Passe på!! Tenker kanskje du startet opp litt for tøft og for fort, men det er vel slik det er.
  Lykke til for fetter og lykke til for deg.
  Flere hytteturer anbefales 🙂
  Klem

 4. Oi, tilbakefall er ikke noe trivelig 😦 håper det går bra 🙂

  Så fint at du har Kreftkoordinator og Susanne på bedriftshelsetjenesten som gir deg positivitet, det er godt med slike folk rundt seg 🙂

  Ryggvond er vondt og det kommer helt sikkert av overanstrengelse 🙂

  Hytteturer ja, du har vel lest mine statuser om hytteturene våre til Hajern 😀 det er balsam for sjelen med en hyttetur 🙂 med eller uten håndklær 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: