Russen er løs og det er vår !!

Ja, da har det vært russekickoff og snart vil vel media flømme over av innlegg hvor russen nærmest blir beskrevet som hjernedøde, null kontroll, ikke i stand til å ta vare på seg selv, driter i hele verden, skolen, foreldre, bare de kan få drikke seg drita fulle hver dag i 1 1/2 måned. Russebiler som burde vært nektet å få skilter på (ehhh man får kun skilter dersom bilen er kjørbar) Eller så står det om de rikeste gutta fra Bærum som bruker 1 mill på russebuss (har de råd hva har vi med det å gjøre?) Eller så har vi også de få (jeg tror det er mange flere enn det avisene skriver om) som velger bort alt å heller konsentrere seg om skolen, eller som jeg leste i dag om to venninner som skulle til Bali og ikke bruke penger på russetiden i det hele tatt. Javel all ære til dem, men hvorfor må det i avisen? Og hvorfor må det alltid være det som skjer i Oslo som skal sette standarden for resten av landet? Ja, jeg vet at ting skjer og det er selvfølgelig veldig trist og helt unødvendig, men det er ikke sånn at om en ting skjer så vil det skje alle eller overalt. Jeg forsvarer selvfølgelig verken ramponering eller voldtekter eller noe sånt!!!

Ingen skriver om de som er midt i mellom. Som velger å kjøpe seg en bil og bruker maks 2.000 på den fordi man spleiser med jentegjengen. Pappaer som skrur og mekker for at bilen skal være trygg, mammaer som syr biltrekk og gardiner for å bistå med sitt, søsken og kjærester som stiller opp som sjåfører, dugnader de har deltatt på. Innsamling til kreftsaken. Hardt arbeid i forbindelse med russeryen. Neida, fordi det er jo ikke interessant. Du må enten være pumpeklar på ferd til fyllearresten, eller så drar du til Bali, da kanskje du får spalteplass.

Neida, sleng ut så mye dritt som mulig om russen fordi de fortjener jo ikke noe annet enn dritt. De tåler det, eller burde tåle det. Nei, det burde dem ikke. Bak russedressen og russelua finnes det fine, flotte oppegående ungdommer som kun ønsker å ha det gøy, da må vi slutte å fremstille alle som hjernedøde idioter som kun tenker på å drikke seg mest mulig drita. Og til informasjon, russeknuter er IKKE likt over hele landet. De skal også godkjennes av politiet og her hos oss er de fleste knutene som omhandler drikking i raskt tempo fjernet.

Ære være de som velger noe helt annet, men ære være de som velger å feire også.

Jeg er russemamma for andre gang og jeg er helt sikker på at dette skal gå bra. Ja jeg har mine bekymringer, men det går mest på de gangene de skal ut å kjøre langt, ikke fordi jeg er redd bilen skal falle fra hverandre, men at det finnes så mange andre på veien. Jeg er stolt av de 13 medlemmene i Las Borrachas. Jeg har kjent dem lenge og maken til jentegjeng skal man lete lenge etter. Jeg liker dårlig at de skal bli sett ned på fordi de har valgt å delta på russefeiringen. Jeg vet hva disse jentene står for, hvilken omsorg de viser, ikke bare ovenfor hverandre, men også ovenfor oss voksne. Det merket jeg veldig godt når jeg var syk.

Jeg heier på alle jentene «mine» jeg ønsker dem en super feiring. Nå er kickoff i Langesund unnagjort, uten de helt store overskriftene. Det ble meldt om noe bråk, men det var i Porsgrunn/Skien og ikke her.

Vi har hatt russ i Bamble i mange år og helt ærlig det er ikke stort vi har merket til dem, vi håper de lager litt mer lyd i år, spesielt natt til 17 mai, det må jo være lov å vekke både lærere, familier og naboer da.

Dessuten vil jeg ha meg frabedt at noen kaller min datter for hjernedød og uansvarlig fordi hun er russ, er det noe hun ikke er så er det det!

11133647_812714795482768_8292261214880599032_n

Categories: Uncategorized | Stikkord: , , , , , | 2 kommentarer

Innleggsnavigasjon

2 thoughts on “Russen er løs og det er vår !!

  1. Hurra for et sånt innlegg og lykke til for din russepike. Nei, alle er slett ikke som de det står om i avisen. Håper hun og hennes venner får en super russetid. Klem fra en tidligere rødruss!!!!

    • Hurra for deg også 🙂 nå har det jo allerede vært konfrontasjoner dessverre. Porsgrunnsrussen har gått bananas og eggkrigen er igang 😦 får håpe de roer seg og innser hvor idiotisk dette er. Klemmer til deg ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: