HURRA!!!!!!!!!!!!!!!!

Kontrollen viser ingen tegn til tilbakefall og jeg kan gå våren og sommeren i møte med et stort smil. Det var tilogmed legen jeg IKKE liker som ringte og denne gangen fikk jeg en skikkelig unnskyldning!!

Livet smiler, jeg smiler, alle smiler med meg ❤ jeg er SÅ glad og der falt det noen tårer igjen ja…… glad i dere!!

Categories: Uncategorized | Stikkord: , , , , | 6 kommentarer

Innleggsnavigasjon

6 thoughts on “HURRA!!!!!!!!!!!!!!!!

 1. Kjempeflott! Klem. 🙂 Ønsker deg en god vår.

 2. Fineste dere 🙂 tusen takk!!! ❤

 3. Så glad for dette. Nå kan du møte våren og sommeren med trygghet og ro inni deg. Utrolig herlig med en unnskyldning også, den var nødvendig!!!! Han har nok lært noe også gjennom dette. Hopp av sted nå som en liten sprell levende kalv i våren. Nå er fremtiden DIN! Klem 🙂

 4. Så flott 💖
  Godklem på vei til deg 💗

 5. Mormor

  Kjære lille venn
  Hurrrrrrrrraaaa 🙂
  Så flott.
  Mormorklemmer i fleng.

 6. Marit Hamnebukt

  Nå ble jammen jeg også glad, det var bare såååå godt å høre! Nå kan du virkelig kose deg med våren og i den vakre hagen din, jeg unner deg det av hele mitt hjerte💓💓💓stor klem!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: