Snart er det tid for ny kontroll

09. september er det kontrolltid igjen. Da er det å pumpe kroppen full av kontrastvæske og la det stå til. Klart jeg er spent. Jeg er alltid spent før en kontroll og ventetiden til jeg får svar er fæl. Denne gangen vil det ta tre lange uker før jeg vet noe. Det er nesten umenneskelig lang tid spør dere meg. Men hvem bryr seg? Ikke legene. De har alltid så mye de skal ha gjort og så liten tid. Trist egentlig fordi vi trenger all den støtte vi kan få i denne tiden.

Jeg er sliten om dagen. Det skjer så mye rundt meg som jeg ikke har kontroll på. Ting jeg ikke kan si noe om enn så lenge. Vi får se om det kommer ut noe etterhvert. Men må ta hensyn!

Snart begynner jeg å jobbe fullt. Hva jeg syns om det? Noe skikkelig dritt men hva skal jeg gjøre? Jeg har ikke råd til å si opp deler av jobben min. Høres helt teit ut sier noen mulig det sier jeg men sånn er det. Vi har gjeld som skal betales og er det noe som virkelig sliter på meg så er det dårlig råd. Jeg har skrevet til helseministeren men får ikke svar. Nå får jeg prøve arbeidsministeren og høre hva han sier. Kan jo ikke gi meg.

Jeg føler meg ensom for tiden. Ikke for det. Jeg har venner og kollegaer rundt meg jeg men ingen som har vært/er i min situasjon som står meg nære. Det er slitsomt. Alle sier jeg ser jo så bra ut. Mulig det. Men jeg trenger forståelse fra mine aller nærmeste og det er det total mangel på. Det er tungt fordi jeg er sliten. Sutrete og sliten. Sikkert fordi det nærmer seg kontroll. Jeg blir alltid sutrete rundt kontrolltid. Alltid. Bær over med meg jeg er bare spent!

Categories: Livet mitt | 6 kommentarer

Innleggsnavigasjon

6 thoughts on “Snart er det tid for ny kontroll

 1. Hilde

  Trist å høre at du er så sliten, og må begynne å jobbe 100 %. Tenker mye på deg. Håper inderlig at alt er bra på kontrollen, forferdelig at må vente så lenge på resultatet, Skulle tro at man i dag hadde muligheter til å sjekke sånne kontroller fortere. Du fortjener ikke mere sykdom kjære vennen min.
  Masse klemmer fra din gamle klassevenninne

  • Ja det er lenge å vente. Jeg har spurt og svaret er at de kun ringer pasienter en dag i uken og når det er mange så havner man langt bak i køen. Merkelig ordning…. stor klem kjære Hilde ❤

 2. Mormor

  Usj da, det er så slitsomt i etterkant, særlig når rusen over å ha «stått han a'» er borte og hverdagene kommer.
  Kontrolldag for min del av verden i morgen. Ingen endring så det på UiO Ullevaal, men det er kreften. Hemmerne gjør jobben ennå.
  i morgen er den nyrefunksjonen i den gjenværende nyren som skal sjekkes, den er redusert, men forhåpentligvis ikke så mye.
  Tenker på deg vennen.
  Mormorklem 🙂

  • Krysses alt som krysses kan for deg kjære mormor.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ❤ ❤ ❤

 3. Du har all grunn til å føle deg sliten 😦 Det er synd at du må begynne i 100% stilling igjen, du blir ikke mindre sliten av det. Dessverre tar ikke NAV hensyn til senskader ved kreft-behandling, det er det mange som sliter med 😥
  Kanskje arbeidsministeren svarer deg? Prøv 🙂

  • Har skrevet til han også jeg men foreløpig helt stille……….ventet meg ikke noe annet heller. Men man blir forbanna når man ber om litt mer tid og ikke får det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: