Et lite dikt på en mandag

Den første berøringen sender gnister til hjernen.

Det første stjålne kysset får tærne til å krølle seg  i skoene.

Å holde igjen er umulig.

Du ble den umulige.

 

 

@rlh

Categories: Uncategorized | 4 kommentarer

Innleggsnavigasjon

4 thoughts on “Et lite dikt på en mandag

  1. Glemte jo helt å si at det diktet var morsomt. Jeg ser tærne krøller seg altså!

  2. Endelig fant jeg igjen bloggen din. Kunne ikke huske hva den het, og jeg har slettet alt på dataen igjen, på grunn av reparasjoner. Men her var du! Så godt du har fått fikset den svelgingen din. Det gjorde meg så glad. Synes du er så utrolig flink. Jeg kjenner andre som sliter med sitt og skjønner jo at det går ut over humøret, men du er like blid du. Flott! Ha en vakker kveld. Klem fra meg:)

    • Godt du fant meg igjen da 🙂 jeg gjør så godt jeg kan med god hjelp fra dere som støtter meg ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: