Lillegull på eventyr

Klokken er 0400 natt til lørdag og jeg og lillegull er på vei til Gardemoen. Hun skal ut på sitt livs eventyr. Foran henne venter først en  flyreise på 6,5 timer til Doha i Qatar. Der må hun vente i 9 timer før neste fly tar henne med til Bali i Indonesia. Der har hun landet i dag kl. 1020 i dårlig vær men veldig varmt.

Hun blir hentet på flyplassen hvor hun skal ut på en 40 min lang båttur til øya Nusa Penida. Der skal hun leve ut sin drøm og det er å redde utrydningstruede skilpadder. I tillegg skal hun undervise i engelsk på en barneskole. Jeg kjenner jeg er så stolt av henne.

At hun ønsker å gjøre en forskjell. Hjelpe til. Være der for at andre skal ha det fint. Lillegull er mer glad i dyr enn mennesker. Men det er fordi hun opplever mennesker til tider så utrolig ondskapsfulle, så hatende at hun nesten ikke klarer å holde ut. Hun har mang en gang uttrykt sitt sinne ovenfor urettferdighet, hat, ondskap satt i system. Hun ønsker å hjelpe dyrene slik at noen taler deres sak. Derfor dette engasjementet.

Mammahjertet dunket ekstra hardt da jeg forlot henne på flyplassen, men tre uker går fort. Hun må få leve ut drømmene sine, spre vingene sine og fly. Fly så høyt hun bare klarer og så fort hun bare vil. Hun er ung og hun vil levet sitt liv og det skal hun få lov til.

Nå gleder jeg meg bare til å følge henne på eventyret og nyte øyeblikkene sammen med henne. Glad vi har sosiale medier slik at jeg slipper å vente til hun kommer hjem.

Lykke til fineste lillegull. Mamma er så stolt av deg 🙂

 

xGyZtC9n

12655978_1268867469795887_455969641_o

Her er bungalowen hun deler med 5 andre

12656466_1268560963159871_1491580136_o

Her er sengen hennes

Categories: Barna mine, Uncategorized | Stikkord: , , , | 2 kommentarer

Innleggsnavigasjon

2 thoughts on “Lillegull på eventyr

  1. Mormor

    Tre uker er lenge for et mammahjerte, likevel går det nok fort.
    Flink og flott jente 🙂
    Mormorklem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: