Drømmer går i oppfyllelse

Endelig……….jeg har blitt hytteeier 🙂 Jo det er helt sant 🙂 Endelig gikk drømmen i oppfyllelse. Jeg har ønsket meg hytte i mange år og i dag vant jeg budrunden gitt 🙂

89_991932633

I Vrådal, Kviteseid kommune, ligger min bitte lille perle 🙂 50 kvm. Akkurat passe stor for lille meg 🙂

89_1371527770

Alle møbler er inkludert og den er helt nyoppusset. Jeg trenger bare å ta med meg klær og mat så er jeg der 🙂 Blir ikke bedre!!

89_732751247

Her kan jeg hente krefter og finne Hjertero 🙂 Ja det skal hytta hete: Hjertero ❤ På denne plassen skal jeg sitte å nyte et godt glass vin, gå lange turer og nyte livet mitt. Det fortjener jeg syns jeg 🙂

89_394639404

2 min å gå ligger stranda og butikken. 5 minutter lengre å gå ligger det hotell med alle bekvemmeligheter. 10 min med bil så er vi ved skitrekket om man ønsker det. På utsiden av hytta er det kilometer med kilometer med flotte steder å gå . Dette blir bra for meg ❤

89_118548877989_109056079089_158052313589_183003102189_62203853789_1859077333

Categories: Hus og hjem, Uncategorized | Stikkord: , , , | 12 kommentarer

Innleggsnavigasjon

12 thoughts on “Drømmer går i oppfyllelse

 1. Endelig kom jeg meg inn her igjen. Jeg «ser» deg på fjesboka og dermed glemmer jeg bloggen. Så morsomt å se hytta. Gratulerer så masse. Den likte jeg. Jeg har vært i de områdene flere ganger de siste årene. På det fine Vrådal hotell likte jeg meg, men det var med jobben. Vi grillet fisk nede ved det islagte vannet, med vinterkulde og stjernehimmel. Men jeg har også vært der om høsten og mannen min plukket over 50 liter tyttebær der for et par år siden. Turerrenget er jo nydelig og når sola skinner en vinterdag er det så vakkert. Gleder meg virkelig med deg.Nyt det! Dette har du virkelig fortjent! Klem fra meg 🙂

  • Det går så bra at du glemmer bloggen 🙂 Her skriver jeg jo mest for min egen del for å få tankene ut av hodet mitt 🙂 Så koselig at du har vært i Vrådal 🙂 Jeg nyter det lover jeg deg 🙂 Stor klem

 2. Hilde

  Gratulerer Rita, der ser det veldig koselig ut.

 3. Rita Fjærli Teigen

  Gratulerer så mye.💐 Ser utrolig flint ut der. Her kan du nyte mange fine dager og hente deg inn igjen. Rekreasjon for kropp og sjel. 🍷🌞

  • Dette kommer til å bli bra Rita. Jeg trenger et sted jeg kan hvile meg litt… stor klem

 4. Tone

  Gratulerer😘 Kjempefin..Dette kommer til å bli helt perfekt, her kommer dere til å kose dere😄

 5. Gratulerer som hytteeier 🙂

 6. Så utrolig gøy Rita og så vel undt, ser kjempefint ut! Vi har vært mye i Vrådal på vinterstid, leid hytter både her og der😀Supre ski og slalommuligheter. Der kommer du til å storkose deg, og regner med det blir en liten hageflekk der etterhvert også😉… Vi kommer med vår lille kjørbarhet hytte/seng og besøker🤗hvis vi får. Gratulere som hytteeier!🎉

  • Kjære Marit 🙂 selvfølgelig er dere velkommen med «egget» deres 🙂 blir jo bare hyggelig. Jeg er veldig fornøyd kjenner jeg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: