Det har gått oppover lenge, men nå gikk det ned

Jeg sliter så sinnsykt med å få i meg nok mat. Jeg prøver virkelig. Det er INGENTING jeg ikke har prøvd. INGENTING. Og jeg vet at alle dere ute kun vil være snille, men vær så snill ikke kom med flere forslag til hva jeg burde, må og skal spise. Jeg er nemlig ekspert på meg selv og mat. Jeg lever ikke som jeg ønsker, men jeg lever som jeg må. Jeg ønsker helt klart å få tilbake energien min, sykle opp de bratteste bakkene, gjøre ting jeg drømmer om,  jeg ønsker ikke å bare slappe av jeg ønsker å klarte på fjelltopper, orke å gå lange turer, trene. Alt ønsker jeg like mye som dere, men mest av alt ønsker jeg å kunne spise uten å bli dårlig. Uten å kaste opp eller sitte på do.

Ingen andre enn meg vet hvor mye jeg bruker av energi hver eneste dag på i det hele tatt å bare leve. Det folk ser er det ytre. Hva som skuler seg under klærne vet ingen…..

Jeg har blokket ut i halsen for 4. gang men det hjelper ingen ting så nå blir det mest sannsynlig operasjon. Som om jeg har lyst til det? Men har jeg noe valg? Min hals er som et sugerør i størrelse med alle andres. Dere har en hageslange med en stor dimensjon, jeg har et sugerør. Er det rart jeg har blitt tynn? 49,3 kg er ikke mye.

Om jeg har tenkt å gi meg? NEI det har jeg ikke. Jeg bare sier at jeg er dritt lei av mat og grillmat og reklame for mat. En gubbe som sitter å knasker gulerøtter tar snart livet av meg bare med lyden. Jeg vil også spise alt jeg har lyst på. Aner dere virkelig hva det betyr å kunne spise? Setter dere nok pris på å innta all den mater dere orker? Tror ikke det.

Men jeg skal vel komme meg igjennom dette også, på et eller annet vis. Det finnes alltid noen som har det verre enn meg………..

God pinse og god 17. mai der ute til alle ❤

 

Categories: Uncategorized | 2 kommentarer

Innleggsnavigasjon

2 thoughts on “Det har gått oppover lenge, men nå gikk det ned

  1. Å Rita, skjærer meg i hjertet og lese om dine vonde plager, høres vanskelig ut! Og ingenting jeg kan gjøre for å hjelpe deg. Likevel skal du hverfall vite at jeg tenker på deg, og håper inderlig den operasjonen vil hjelpe deg, masse lykke til👍🏻❤️. Du er så utrolig tøff, men det er lov å være sliten og liten også, bare du fortsetter med aldri å gi opp🚀. Håper vi sees snart, god 17. Mai og stor klem sendes💞

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: