En ny epoke starter fra i dag

Da har disse to fine flyttet. Thomas flyttet for 3. gang og denne gangen til Trondheim. Marte-Helen flytter for første gang og turen har gått til Oslo.

Thomas har akkurat kommet hjem fra 8,5 uke på backpakking i Asia. Full av opplevelser og mange gode minner. Han har blitt en enda bedre fyr enn han var før han drog. Nå venter NTNU og målet er å bli dataingeniør.

Marte-Helen skal gå på Campus Kristiania på kreativitet, innovasjon og ledelsesutvikling. Flyttelasset hennes gikk i går og jeg gråt noen tårer når jeg drog. Ja det er teit men det er emosjonelt når begge to forlaget redet og mammas trygge favn.

Til helgen går turen til Trondheim for å avlevere Thomas sine ting. Blir fint å se hvordan han skal bo.

Jeg er både glad og trist. Glad på deres vegne, trist på mine egne. Det er så himla stille i huset. Ingen musikk og latter fra 2. etasje. Ingen som sier god morgen med et stort smil om munnen. Jeg og barna har hatt mange gode samtaler og jeg savnet nærheten deres. MEN jeg vet at jeg jo bare har hatt dem til låns og at det når er deres tid for å skinne.

Jeg skal bruke masse tid på hytta fremover. Jeg skal gå lange turer i fjellet og mye vil skje i det kommende året. Noe kan jeg ikke dele før året har gått andre ting vil dere få ta del i ettersom tiden går.

Ferien neste år er i boks. Den går til USA med verdens beste venner Tom og Lise med guttene deres. OG ungene mine skal være med 🙂 Vi skal 1 uke i Miami og en uke på cruise til karibien. Denne gangen den østlige biten. Det gleder jeg meg veldig til!! Alt er bestilt så vi er klare der 🙂

Ungene mine kommer til å klare seg fint. Det er jeg sikker på. Og det kommer jeg til å gjøre også 🙂

Categories: Barna mine | 5 kommentarer

Innleggsnavigasjon

5 thoughts on “En ny epoke starter fra i dag

 1. Agnete Andersen

  Hei:)
  Kom tilfeldigvis over bloggen din og ser at vi har samme diagnose. Som du skriver i et tidligere innlegg så er det ikke så mange av oss. Hadde derfor satt stor pris på om du tok kontakt med meg. Kanskje vi kan dele litt erfaringer:)
  Min Mail er: innsidenut@hotmail.no
  Vennlig hilsen
  Agnete Andersen

 2. Agnete Andersen

  Hei😄
  Kom tilfeldigvis over bloggen din, og ser at vi har hatt samme sykdom.
  Jeg savner også noen å dele erfaringer med, og som du skriver i et tidligere innlegg så er det ikke så mange av oss. Fint om du sender meg en Mail, adressen min er: innsidenut@hotmail.no
  Vennlig hilsen Agnete

 3. Du ass ❤ tusen takk fineste!!

 4. Mormor

  Klart de klarer seg, lille venn, de har jo deg til mo.
  Klem 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: