Det er nok roser nå….

Det er nok roser nå

Jeg er enig. Nå må det handling til fra politikere og politiet. Det må bli slutt på all hetsen og hatet etter 22. juli. Jeg forstår ikke hvorfor unge overlevende mennesker skal bli utsatt for hatmelding og trusler. Hva slags land har vi blitt?? Hvor ble det av kjærligheten og omsorgen vi opplevde dagene etter 22. juli? Jeg er glad Jens Stoltenberg var vår statsminister den gangen, fordi når jeg nå ser hvordan høyresiden fyrer oppunder hatet, ledet an av en Sylvi Listhaug, da blir jeg redd. Redd for hvordan det kunne ha vært om det var Erna som styrte den gangen. Fordi nå har hun vært veldig fraværende.

Man blir lei av å høre henne sin»jeg ville ikke akkurat brukt de ordene». Nei vel Erna så bruk dine ord da. Slå ned på denne voldsomme hatet mot spesielt Arbeiderpartiet. Jeg forstår ikke hvorfor det er sånn. Hva har det gjort som fortjener å bli hatet på denne måten? Unge fremadstormende unge mennesker skutt og forlatt på en øy, glad for å overleve, men hva skjer? De er redde, de er ensomme, de blir forfulgt, de blir hatet. Fordi de overlevde? Hva er det for slags holdninger? Hva har de gjort for noe galt?

Seriøst……….vi må ta oss sammen her i vår fine land. Et land jeg har vært så stolt av å tilhøre, men som jeg nå ser er i stor endring. Vi har mistet noen viktige kjerneverdier som jeg er redd kanskje er borte for alltid. Jeg vil ikke ha det sånn. Jeg vil at vi skal vise at vi bryr oss om hverandre. Få slutt på at det går ann å sitte bak et tastatur og skrive hvor mye dritt man vil uten at det får konsekvenser. Det er rett og slett ikke greit. Straff dem! Gi de bøter som virkelig svir. Det kan da umulig være så vanskelig å finne disse nettrollene og få satt dem ut av spill?

Jeg syns vi har blitt ett kaldere land, mer egoistiske. Det er meg, meg og atter meg hele tiden. Hat og ufinheter preger hverdagen vår. Og noen av våre politikere er de aller aller verste. Det må ta en slutt!! NÅ!!

 

Categories: Blanda drops, Uncategorized | Stikkord: , , | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: