Hva gjør jeg videre tro?

Kroppen min blir jo bare verre og verre. Matinntaket er til tider lik null og alt bare renner igjennom. Jeg jobber bare 40% men pr i dag er det jammen i meg mer enn nok. Jeg får væskebehandling hjemme noe jeg er veldig glad for.

Jeg lurer på hva som skjer inni meg. Jeg har stadig smerter og de stråler ut i ryggen. Mulig det er bukspyttkjertelen som driver å surrer det til igjen. Symptomene passer ihvertfall. Onsdag skal jeg på ernæringsklinikken i Skien. Får håpe de tar noen prøver for å sjekke vitaminer osv.

Jeg er så lei av å ha det vondt. Være sliten, aldri kjenne noe overskudd. Jeg gråter meg i søvn om kvelden for tiden da jeg ikke aner hva jeg skal gjøre for at jeg skal ha det bedre. Jeg har gjort alt jeg kan for meg selv. Jeg prøver å spise, men det funker dårlig. Jeg beholder nesten igjen ting om dagen. Hva skjer lurer jeg på.

Hvor lenge skal jeg orke før jeg innser at dette ikke går mer? Dvs jeg vet jo at det ikke fungerer, men hva skal jeg gjøre? Jeg følger alle råd jeg får. Jeg gjør det jeg kan, men maten vil ikke sitte. Skal jeg kaste inn handkle og si nok er nok? Søke ufør på full tid? Ufør i deler av stillingen min. Hva er best for meg? Føler meg helt lost oppi alt dette her jeg. Man blir rett og slett ganske så ensom egentlig fordi ingen kan forstå hvordan dette er. MEN det er kun jeg som kan bestemme hva jeg skal gjøre……………….

Møkkasykdom!!!

Categories: Livet mitt | Stikkord: , | 8 kommentarer

Innleggsnavigasjon

8 thoughts on “Hva gjør jeg videre tro?

 1. Grethe

  Ja fy f….. Æ blir så trist og føler så ENORMT med deg – Du har fått mange ganger NOK no, Livet er ikke for amatører ❣️❣️Og d med mat …… Tror ingen skjønner egentlig hvor du strever. ❤️❤️Klem fra meg til deg❤️Håper du får hjelp på energiklinikken iallefall,

 2. Så trist å høre Rita, skulle tro du hadde fått mer enn nok! Føler så med deg, men kan ikke gjøre stort annet enn å tenke varme tanker og ønske deg all mulig lykke på den tunge veien din, unner deg av hele mitt hjerte at det finnes løsning, hjelp og lys i enden av denne tunellen. Stor klem

  • Det kommer stadig noe nytt så lenge man ikke får i seg det man skal av næring. Kroppen trenger næring og spesielt vitaminer osv. Når man ikke tar det opp så blir jo kroppen enda mer syk dessverre….. Klem

 3. Hilde

  Kjære Rita, veldig trist å lese at du fremdeles sliter sånn. Hadde virkelig håpet at du blir bedre og ikke dårligere. Tenker ofte på deg. Ønsker deg alt godt og du må avgjøre hva som er best for deg. Hvem ellers skal avgjøre det. Mange klemmer fra meg.

  • Det er helt sant Hilde nå er alt opp til meg. Men skulle ønske noen kunne sette seg ned og vise meg hva har jeg å velge mellom. Midt oppi alt så kommer selvfølgelig det økonomiske selv om det ikke burde være sånn….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: