Når grafikk ble gøy igjen

Jeg har alltid vært veldig glad i å jobbe med grafikk på PC og for noen år siden hadde jeg en egen side hvor jeg viste frem alt jeg lagde. Det har vært stille på den fronten noen år, men så mente min sønn at jeg burde få meg en ny pc og ta frem litt av mine gamle talenter på grafikksiden. Jeg trodde jeg hadde glemt alt, men det hadde jeg visst ikke 🙂

Ikke noe å skryte av men gøy å se at jeg fortsatt kan.
Categories: Uncategorized | Stikkord: , | 2 kommentarer

Innleggsnavigasjon

2 thoughts on “Når grafikk ble gøy igjen

  1. Grethe

    Flott 👍🏽👍🏽

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: