Sjelefred

Jeg ble anbefalt å lytte til denne boken, og det har jeg ikke angret på. Den er fantastisk 🙂 https://youtu.be/2ZFqrxhipc0 

Jeg følte en ro i sjelen jeg ikke har gjort på lenge og jeg tror sønnen min forstod at dette trengte jeg. Hvorfor? Fordi det nærmer seg 5 års kontroll bla. Jeg tror ikke jeg blir syk igjen av den kreften jeg hadde, men jeg kjenner at noe ikke er greit i kroppen min og da blir man redd noe som er helt naturlig etter å ha vært alvorlig syk en gang.

Men boken forteller deg hvordan man kan takle hverdagen, hvordan man kan bli glad i seg selv igjen og hvordan man kan la gleden og kjærlighet fylle livet ditt istedenfor hat, frykt og sinne og redsel. Fordi er det noe som er destruktivt så er det å være sint, eller leve i frykt. Frykt for noe som kanskje aldri oppstår og hvor man da bruker energi på ting som kanskje aldri skjer. Redsel for å bli syk igjen . Sint fordi man har blitt frarøvet så mye i livet som man gjerne ikke skulle. Sint fordi man vil så mye, men får det ikke til.

Livet er hva man gjør det til og dersom man lar frykten, sinne og redselen slippe taket så vil man heller fylle hjerte og sjel med smil og glede, ergo så får man det mye bedre. Lett? Ikke i det hele tatt……….men umulig er det ikke. Jeg gråt når jeg lyttet til boken og spesielt på slutten hvor det blir lest opp en bønn som gikk rett inn i hjertet mitt. Takk for tipset ungen min 🙂

Categories: Livet mitt | Stikkord: , , | 5 kommentarer

Innleggsnavigasjon

5 thoughts on “Sjelefred

 1. Grethe

  Hvor finner jeg den lydboka. Er den på engelsk ?

  • Jeg fikk bare en link til den som jeg har lagt ut. Den er på engelsk men lett å forstå selv for meg som er så dårlig på det. Har ikke søkt den opp andre steder 🙂

 2. Grethe

  Den må jeg lese 😄😄❤️❤️

 3. Du gode min hva du har vært igjennom siden sist jeg var her inne. Som jeg føler med deg vennen. Dette fikk tårene min til å trille i fortvilelse for deg. Jeg trodde det gikk fint nå jeg, men du har da jammen slitt mer enn jeg har visst. Nå har jeg lagt deg til i vennelista mi på bloglovin. Du hadde falt ut der av en eller annen grunn. Jeg heier på deg, og det vet du. Sender deg tusen gode tanker og en diger klem fra Randi.

  • Hei fineste Randi 🙂 Joda, det har og er et slit, men jeg skal nok klare meg. Varm klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: