Ventingen er værst

Var å tok blodprøver i går da jeg ikke føler meg i form. Jeg er svimmel og uvel, blemmer og sår i munnen og ja i det hele tatt.
Begynner å nærme seg hovedkontrollen også . Litt over 70 dager så er jeg der. Gleder meg til å kunne gå ut av sykehuset og bare rope ut: JEG ER KREFTOVERLEVER PÅ 5 ÅRET!!!
Hehe det skal bli deilig 🙂

Man får mange rare tanker i hodet når man merker at noe ikke stemmer. Redselen for tilbakefall vil alltid være der, men prøver å roe ned så godt jeg kan. Men skal bli greit å få svar på alt. Snakkes!
Categories: Livet mitt | Stikkord: , | 6 kommentarer

Innleggsnavigasjon

6 thoughts on “Ventingen er værst

  1. Herlig å tenke vår! Hadde ikke vært dumt å truffet deg igjen. Du og jeg vet du. Håper nå at formen din holder seg, og at vi kan drømme om tanken på å ses en dag dette året. Klem 🙂

  2. Tenker på deg vennen. Ikke lett å vente på en sånn kontroll, da blir man urolig i kropp og sjel. Jeg hadde blitt kvalm av mindre. Du er en tøffing og jeg ser opp til deg så mye. Heier på deg og håper alt går superdupert. Snart vår! Klem 🙂

    • Ja snart er det vår Randi 🙂 Det gleder vi oss til!! hadde vært så kos å sett deg. Kanskje vi skal prøve å treffes i løpet av 2019??

  3. Grethe

    ❤️❤️❤️❤️❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: