Morsdag

Min flinke og flotte kollega Robert Lien Pettersen har skrevet dette fine diktet, bildet har jeg laget. Vi som ikke har en mamma savner jo mamma på denne dagen. Noen ganger savner jeg henne ekstra mye, spesielt på dager hvor jeg ikke har det så greit. Da skulle jeg gjerne hatt henne her og spurt henne om råd. Mamma var god på å gi råd. Glad i deg mamma.

Categories: Livet mitt | Stikkord: , , | 4 kommentarer

Innleggsnavigasjon

4 thoughts on “Morsdag

  1. Grethe

    ❤️❤️

  2. Sender deg en diger mammaklem jeg. Ja, det er vondt når våre ikke er mer. Jeg besøkte min mamma i går, og det var koselig. Hun er 88 år og i ganske fin form heldigvis. Kos deg med morsdagen din uansett. Gode tanker kommer din vei!

    • Fantastisk at du har din mor Randi 🙂 Tusen takk for gode tanker kjære deg. En ekstra klem til din mor ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: