Bring it on!

Vil jo ingen enda ta denne sykdomshistorien min. Nå ringte legen og jeg har fått konstatert alvorlig benskjørhet………..jaja. Det kunne jo vært verre !!

I tillegg har jeg veldig lavt jerninnhold og ergo også lav blodprosent, så her skal det pumpes inn mer blod og mer jern.

Categories: Uncategorized | Stikkord: | 2 kommentarer

Innleggsnavigasjon

2 thoughts on “Bring it on!

  1. Så mye du skal ha å stri med vennen. Håper du får god hjelp og veiledning med dette. Lav blodprosent er heller ikke gøy. Det har jeg hatt gjennom mange år av gangen og man blir så sliten og matt av det. Nå holder jeg det heldigvis i sjakk og det er så herlig. Her går det i klassisk musikk om dagen, det er så herlig avslappende og fint når jeg sitter og skriver litt. Håper dagen din er god. Nå går det mot vår. Sender deg tusen gode tanker og en klem 🙂

    • Hei fine Randi 🙂 Jeg får bare ta i mot og gjøre det beste utav det. Jeg har jo ikke noe valg. Ja nå går det mot våren. Jeg elsker denne tiden hvor alt våkner til liv og man ser små spirer av det som snart skal blomstre og bli grønt. Herlig!! Varm klem til deg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: