Ut i det blå-tur

Jepp, jeg har bestemt meg for å gi ungene med kjærester en tur, langweekend, eller kort-uke eller hva man skal kalle det, men jeg kan ikke si hvor fordi da er det jo ikke blå-tur lengre 🙂 Jeg fikk litt penger av pappa til jul og det holder akkurat til en slik ferie. Blir storby, såpass kan jeg røpe 🙂 Og i morgen bestiller jeg 🙂 Skal bo litt fint og kort vei til alt, det eneste jeg kan si er at de har verdens fineste kafe i byen (de skriver ihvertfall det selv) 🙂 der skal jeg innta noe jeg har ønsket meg lenge………..Afternoon tea 🙂 blir gøy! Elsker å planlegge. Nå skal jeg lage en guide som jeg skal dele ut når ungene møter opp på flyplassen i slutten av juli engang 🙂

Categories: Barna mine | Stikkord: , | 6 kommentarer

Innleggsnavigasjon

6 thoughts on “Ut i det blå-tur

  1. Så koselig da. Det blir nok finfint for dere! Godt å ha noe å glede seg til. Klemsiklem 🙂

  2. Grethe

    Det var jo egentlig d jeg mente 😄😄Lurte på om det vare bare ungdomman som fikk tur ut i d blå. Jeg har gjettet, hysj, hysj …… 😂😂😂

  3. Nei ungdommen skal være med oss 🙂 Vi betaler både for dem og kjærester 🙂 Like gøy hvert år som de vil bli med oss 🙂

  4. Grethe

    Skal dokker også være med ungdommen på tur ? trivelig med planlegging ❣️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: