5 års kontroll!!!

Nå er dagen her!! 2. del av 5 års kontrollen på Ullevål sykehus. OMG 5 – FEM – år har det altså gått. 5 år som jeg aldri vil oppleve igjen. Når jeg leser historien min i dag fra november 2013 og spesielt frem til april 2014 forstår jeg nesten ikke hvordan vi orket. For et helvete det var og har vært og fortsatt er om jeg skal være helt ærlig. Det har vært opp- og nedturer i bøtter og spann og jeg håper nå at jeg kan legge Ullevål sykehus bak meg. Jeg håper aldri jeg behøver å dra dit igjen. Ikke fordi jeg hater dem, men fordi jeg ikke vil bli syk igjen. Aldri mer!!

Jeg kan ikke forvente at noen skal forstå hvordan livet mitt har vært og er etter denne alvorlige kreftsykdommen, hvor mye jeg sliter og strever og prøver å holde alle til lags. Men det minste jeg må kunne forvente er enn viss forståelse over at jeg ikke klarer, kan, har lyst eller vil være med på alt. Jeg opplever at noen blir ufattelig «krenket» fordi jeg ikke stiller opp på ting. Jeg hadde stilt opp hadde de sånn egentlig innerst inne brydd seg og ikke vært så jævla egoistiske, men når folk gir meg dårlig energi, ja da kutter jeg dem ut, enkelt og greit. Du må gi litt for å få litt! Det må gå begge veier.

Jeg krysser alt jeg har for at jeg nå er ferdig med kreft. Nå får jeg pleie kroppen min for alle senskadene jeg har fått. I går var jeg og fikk Aclasta på Betanien. Det er mot benskjørhet. Det skal jeg få 1 gang pr år i 3-5 år så får vi håpe det hjelper meg.

Nei nå må jeg dra. Wish me luck 🙂

Categories: Livet mitt | Stikkord: , , | 2 kommentarer

Innleggsnavigasjon

2 thoughts on “5 års kontroll!!!

  1. Grethe

    Lykke til kjæreste Rita. Det du har gjennomgått og gjennomgår er d desverre ingen som skjønner utenom din kjære Finn. Han har vel stått som en verdens beste støtte gjennom disse årene. Vi håper og TROR du slipper mere Ullevål. Men at du ikke blir møtt med forståelse om de forb…. senvirkningene du har fått etter kreften d gjør meg veldig trist😢. Tror nok d er mange egoister rundt oss. Men d er jo sårt å kutte ut folk ( iallefall om de står oss. ( tror vi ) nære.😢Googla om sprøyta di, huff !!!! Men håper den hjelper deg. Min heter PROLIA. Er vel d samme på en måte. Du avslutter her med ordene Wish me luck – og I will wich you all god luck nå og i tiden som hommer. Hilsen vennen din, hu GretheMOR 🥰🥰🥰

    • Tusen takk for hilsen kjære Grethe-mor…. i dag er jeg så dårlig etter aclasta så måtte være hjemme…. skriver mer siden. Ville bare si tusen takk for klemmer ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: