Pappa sin tur

Jeg begynner snart å lure på hva slags gener min familie har….. Min onkel, mammas bror fikk kreft i veldig ung alder, mamma fikk kreft, min fetter, jeg, kusine, bror til pappa og nå pappa. Påsken har vi tilbrakt stort sett på sykehuset med pappa. Tirsdag var han og tok ct da han hadde gått å kjent på en kul på halsen i ca 14 dager, den vokste fort og det ble bestemt undersøkelse av den. Onsdag ble han lagt inn for å ta en biopsi og da fjernet de en kul stor som et egg fra halsen hans. Det viser seg at han har lymfekreft.

Uken etter påske starter han immunterapi og cellegift på Radiumhospitalet.

Det er nok for min lille familie nå takk. Vi har fått vårt…..

Categories: Uncategorized | 3 kommentarer

Innleggsnavigasjon

3 thoughts on “Pappa sin tur

  1. Så vondt dette var å lese Rita. Så det ikke før nå jeg. Vi har vært ute og reist i et par uker og da var jeg ikke på blogg vet du.Føler virkelig med dere. Utrolig vanskelig med den dumme kreften, men jammen er de flinke i dag til å fikse ting også. Vi krysser fingre og tær for at alt går bra. Klem 🙂

  2. GRETHE

    RITA ❤️❤️❤️❤️Ja no e d NOK e NOK. Min såkalte lillesøster som vokste opp t mamma og pappa fikk lymfekreft for ca 8 år siden – 42 år gammel. ( Tanta mi døde av tarmkreft da Sissel var 4 år ) mi D har gått veldig bra med henne – kontroller ca hver 3. Mnd. Det er hun som e mora t Kristina, samboeren r Alexander Hetland. Ønsker alt godt for din pappa❤️❤️❤️❤️❤️

    • Vi har stor tro på at dette skal gå bra, vi er bare litt slitne. Nå ligger han på sykehuset i Skien med urinveisinfeksjon, feber og er sliten, men joda, dette skal gå bra 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: