CT-svar var uklare

I går ringte de fra Ullevål ang svar på MR og CT etter 5-års kontroll. CT var de ikke helt fornøyd med, de fant noe de ikke helt vet hva er foreløpig rundt nyrene, så nå venter jeg på tlf om ny time til CT. Trengte ikke dette nå kjenner jeg. Var en drittdag i går og i dag også. Jeg verker så veldig i skjelettet og får ikke sove om natten. Mye styr nå syns jeg……

Categories: Uncategorized | 9 kommentarer

Innleggsnavigasjon

9 thoughts on “CT-svar var uklare

 1. GRETHE

  NEI !!!!!! Ikke mere no ❤️❤️❤️Alt dette ( + pappa ) må jo virkelig gå på psyken til kjære deg❤️❤️Vi var VELDIG spente i dag – Kontroll etter litt over 3 mnd siden – i dag. Men vi gikk ut fra St Olav med positiv opplevelse. Positive svar – ny kontroll på september. Som du vet Rita – tenker jeg på deg hver dag❣️❣️Han blir aldri kreftfri, men den holdes i sjakk foreløbig iallefall. ❤️lig og tusen klemmer fra meg – Fy f…. – d er så trist å tenke på hva du må gå igjennom. 😢😢Hilsen fra Grethemor🥰🥰

  • Jeg heier på din kjære Grethe!! Så flott at det holdes i sjakk!! Jeg skal til Aker sykehus i morgen for ny ct. Jeg er fryktelig spent det innrømmer jeg……….sa til pappa i dag at det skulle tatt seg ut om han og jeg satt ved siden av hverandre og fikk behandling………i morgen får vi vite hvordan han har det og om han har spredning eller ikke. Jeg er så spent og sliten, og lei meg, og alt mulig…. stor klem til deg min fine venn ❤

   • Grethe

    Lykke til både til deg og pappa, Tenker på dere ❤️❤️❤️

    • Tusen takk snille deg. Kom hjem fra Aker nå og venter på tlf fra pappa…..veldig spent.

     • Grethe

      Føler med dere, men tror d går bra med svaret pappaen din får ❤️❤️

 2. Nei, nei, nei, det svaret finner jeg meg ikke i!!!!! Ber for deg om at alt går bedre enn vi tenker. Hold motet oppe. Du er stjerna mi! Klem 🙂

  • Jeg finner meg ikke i det jeg heller ….. her skal vi nok få ordnet opp så fort som fy bare de gidder å få ut fingeren på Ullevål. Stor klem ❤

 3. Uffameg Rita, det var leit for deg, du hadde trengt noen bedre år nå syns jeg. Nå må du igjen finne fram kjempen i deg, ønsker deg alt det beste 💓

  Sendt fra min Huawei-mobiltelefon

  • Mye greier nå ja. Pappa har det værst, selv om han tar det veldig rolig, men vet jo det kommer tøffere dager……..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: