Dette er steder vi har reist

Enten har vi reist som familie, eller så har ungene vært på backpacking, eller gått på skole, eller bare 1 av oss har vært på stedet. Vi skulle helt klart ha startet reiseblogg for mange år siden, men nå er vi igang 🙂

Thomas har vært i Russland, nærmere bestemt i Moskva og i St. Petersburg. Han tok turen i september 2019 og var der fra torsdag til tirsdag 🙂

Begge ungene har backpacket i Thailand, Marte-Helen har jobbet som frivillig på skilpaddereservat på Bali, Thomas har både backpacket i Vietnam og Kambodsja, Hong-Kong og Singapore, har gått på Universitetet i Vietnam og i Ghana. I Vietnam kjørte han motorsykkel fra nord til syd til morens store skrekk. Han har i 2019/2020 vært i Sri Lanka og på Maldivene, Østerrike i februar 2020. Island ble avlyst pga koronaviruset. .Marte-Helen har vært på Kypros og i Polen på tur og flere turer til Spania.

Jeg har vært i Østerrike, Tyskland, Lichtenstein, Sveits, Finland, Sverige, Danmark, og i Praha, på motorsykkeltur da jeg var ung og gærn. I tillegg har jeg kjørt Norge opp og ned med mine foreldre når jeg var liten. Finn har vært i Barcelona på guttetur.

Vi har vært i Tunisia, Hellas, Kypros, Kanariøyene, Rhodos, Crand Caymen, Mexico, Haiti, Tortula, St. Thomas, Bahamas, Jomfruøyene, i tillegg til steder nevnt ovenfor, og en haug med byrer rundt omkring i Europa. Vi har aldri tatt ungene fri fra skolen, men reist i skoleferiene og vi har spart og forsaket andre ting for å kunne reise. Vi mener vi har blitt styrket som familie og ungene har sett at vi har det ganske godt her hjemme. Vi har ikke bare reist på de typiske ferie stedene men også valgt å bli kjent med lokalbefolkningen og lært og deres tradisjoner og skikker. Det har vært fantastisk å få lov å ha med ungene på tur og at de fortsatt ønsker å bli med er for oss ganske stort. Vi håper på nye eventyr i fremtiden .

Categories: Hvor vi har vært | 4 kommentarer

Innleggsnavigasjon

4 thoughts on “Dette er steder vi har reist

  1. Morten Furuheim

    For en gjeng dere er 🙂 og for noen steder dere har vært på. Moro å se!!

  2. Grethe

    Koselig – d er jo planlagt tur t sommeren – håper formen ble bra 🍷❤️

    • Ja men ikke si hvor vi skal nå da 🙂 Håper helsa holder og at det blir tur 🙂 Viktig for meg å være med flokken ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: