Tester ut plantebasert mat

Jeg sliter voldsomt med mat inntaket for tiden selv om det ikke ser slik ut. Men grunnen til at jeg ikke går ned i vekt er at kroppen min fylles med vann og jeg sliter også med å komme meg på do. Hva som skjer får jeg vel snart svar på. Vekten går ikke ned, det virker som om nå alt bare stopper opp. Jeg har store smerter i skjelettet og føler meg oppblåst og har smerter i halebeinet som sprer seg innover i kroppen.

Jeg har bestemt meg for å forsøke med plantebasert mat for å se om det er bedre for meg og min fordøyelse. Jeg har tenkt å gi det 3 uker før jeg bestemmer meg om det fungerer eller ikke.

I dag har jeg laget vegansk tacosuppe, som faktisk ble ganske god 🙂

Jeg brukte 3 kartonger med hakkede tomater, 1 boks mais, 2 glass tacosaus mild, 1 pose vegansk tacokrydder, 1 boks med brune bønner.Blandet alt i en kjele og hadde på 2 dl vann. Siden mannen min ikke skal være vegan så stekte jeg svinekjøttdeig til han med tacokrydder som han hadde i sin porsjon. Serverte det med tortillaships 🙂 kjempegodt syns jeg!!

Categories: Livet mitt | Stikkord: , , , , , | 6 kommentarer

Innleggsnavigasjon

6 thoughts on “Tester ut plantebasert mat

  1. Håper det har hjulpet deg? Nå har det jo gått noen uker. Tenker mye på deg vennen. Klem 🙂

  2. Ja det håper jeg også Hilde… til sommeren så MÅ vi få til et treff. Si fra når det nærmer seg og jeg kommer til Rygge en tur 🙂

  3. Grethe

    Hei , hei. Håper dette hjelper. Hva het «filmen» du så på Netflx. Gastroskopi her i morra tidlig .Kontroll. God kløm og Lykke til – huff og huff hvor du plages

  4. Hilde

    Kjære Rita,
    jeg håper virkelig at dette hjelper deg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: