Jeg skal se filmen….

Jeg glemmer ikke mars 2014. Jeg var klar for operasjon på Ullevål, men fikk dødsdommen i stedenfor. Ingen kan forestille seg å få en slik beskjed. Du drar for å bli operert for å bli frisk, men så går det helt motsatt vei…. vi satt hjemme her i 2,5 uke og var lamslått. Jeg samlet flokken min og vi gråt og vi snakkes og forsøkte å tenke om det var noe som vi ikke hadde snakket om. Jeg planla begravelsen min ned til minste detalj, hvem skulle være kisten min, hvilke blomster jeg skulle ha, hvilken musikk osv.

Hvordan takler man et slikt budskap? Jeg taklet det på min måte, jeg var så redd og mest lei meg for å måtte forlate flokken min, jeg var ikke redd for å dø egentlig. Jeg var bare så lei meg fordi det skulle ikke ende sånn. Jeg ville jo bare leve, være sammen med Finn og barna og bare nyte livet. Jeg ble ikke så stresset over at jeg skulle rekke så mye, jeg var mest opptatt av å være tilstede for de som trengte meg. Det var vondt for ungene. Jentungen som bodde hjemme som måtte se mamman sin så lei seg og så syk, og Thomas som bodde i Stavanger og ville bare hjem….

Ja jeg skal se filmen og ja det blir tårer og ja det blir vondt, men samtidig så er dette en film jeg kan kjenne meg igjen i……………

Categories: Livet mitt | Stikkord: , , , | 6 kommentarer

Innleggsnavigasjon

6 thoughts on “Jeg skal se filmen….

  1. Den filmen må være sterk, for bare ved tanken får jeg frysninger. Husker veldig godt den tiden da du hadde det som værst, og jeg fattet ikke at det kunne bli sånn. Men så rart da alt snudde! Glad du er her Rita og håper virkelig at kroppen vil spille på lag med deg framover. Klem fra meg 🙂

    • Filmen var så nær om du skjønner, vi kjente oss så godt igjen. Ble uvel når jeg så dem på Ullevål sykehus… Kroppen har det ikke bra, dessverre. Har vært å blokket igjen i dag, dårlige dager… stor og varm klem

  2. GRETHE

    Jeg har lest bloggen din flere ganger og dette er STERKE saker. Du har opplevd så mye, som ingen kan forstå. Jeg skal se filmen. Håper «d nye» kostholdet ditt virker bra❣️Trist at du strever med matinntak, d at du ikke har spist brødskive på leeenge f.eks – det er vel noen og enhver bør tenke over. Men vi vet jo så godt at d er vanskelig for folk å forstå livet uten magesekk. KLÆM 😍😍til gode Rita fra meg.

  3. Susan Helleborg

    Kjære ukjente deg. Jeg har ikke ord for hva du har opplevd og ingen skal behøve å oppleve noe slikt som dette. Du burde skrive bok om livet ditt, slik at andre kan hente inspirasjon fra deg. Jeg ønsker deg alt godt..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: