Sri Lanka

Tenk at dette blir første julen uten sønnen i huset, han skal backpacke i Sri Lanka og mor grugleder seg. Men det er ikke noe jeg kan gjøre med det, jeg håper han får en flott tur. Bilder kommer når jeg får noen 🙂

Bilderesultat for sri lanka
Categories: Sri Lanka | 3 kommentarer

Innleggsnavigasjon

3 thoughts on “Sri Lanka

  1. Se der, nå var det vakre bilder også. Jeg er sikker på at jula gikk bra selv om sønnen din var på andre siden av kloden liksom. Min eldste med kone og barn var på Filipinene hele jula, så vi hadde julaften på Lucia med dem før de dro. Yngstemann var på jobb, så sånn var det. Men jula var fin likevel og vi fikk mange bilder og meldinger hele tiden.
    Nå er det et nytt år og det kan jo bli spennende både for deg og meg. En dag av gangen og skritt for skritt tenker jeg. Klem!

    • Som alltid gikk det kjempefint 🙂 Han avsluttet på Maldivene. VI eier jo ikke disse barna våre så de må få lov til å gjøre som dem vil. Året startet med sykehusinnleggelse for min del, så prøver å stable meg litt på beina igjen her, men ja en dag og et steg av gangen 🙂 Stor klem

      • Uff, det er skummelt hver gang du må på sykehuset synes jeg. Du er en tøffing. Håper det går greit igjen framover nå og at du fikser skriving og livet. Klem fra meg i januar!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: