Ja, jeg skal skrive bok

Dvs jeg har startet, det er Thomas som har mast på meg lenge om at jeg må begynne å skrive, skrive historien min : Kreft – helt uten filter……

Jeg møter så mye problemer i daglilivet som ingen har tenkt på, eller nevnt for meg og jeg føler nå at jeg er ekspert i eget liv og har mye å bidra med innen min kreft som er magesekk-kreft. Jeg vet alt om hva som MÅ på plass både før men ikke minst etter operasjon, jeg vet hva som fungerer og ikke fungerer når det gjelder mat og drikke, jeg vet hva slags behandlinger du må ha og hvor du skal søke råd og hjelp, så hvorfor ikke hjelpe de som kommer etter meg?

Jeg sier ikke at min kreft er noe verre enn andres, men når jeg spør legene på Sykehuset Telemark om hvorfor det finnes så lite informasjon så er svaret : Kjære deg Rita de overlever ikke, du er jo en av de få, derfor er du ekspert. Det føles ganske så rart å vite at man bare er en av få. Jeg kjenner to til Grethe og Bodil så vi er ihvertfall 3 men alle tre sitter igjen med samme erfaring, mangel på oppfølging i etterkant. Så nå skriver jeg altså bok, om den noengang blir ferdig vet jeg ikke, men jeg har ihvertfall begynt.

Categories: Livet mitt | Stikkord: , , , , | 2 kommentarer

Innleggsnavigasjon

2 thoughts on “Ja, jeg skal skrive bok

  1. GRETHE

    RITA – ❤️❤️❤️- SÅ topp at du gir vårt fae….. skap et bilde og prøver å gi de som kommer etter oss råd og forklaring på mangt og mye. FUCK CANSER ( og for meg som ble ramma uten at d var kreft – koldbrann = ikke blodtilførsel t magesekken – den «døde», og derre døden banka på – æ overlevde ) 9, januar 1976. Takker kjæresten min – vi to 24 år – for all støtte❤️

  2. Så lurt. Jeg er sikker på at du fikser det også med bokutgivelse og det hele om du vil. Lurt å skrive ned dette, for det kan garantert hjelpe andre å forstå. Jeg heier på deg! Klem 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: