Mine frokoster

Jeg har et tantebarn Kaja som er kokk og hun lager verdens beste musliblanding til meg. Den brukes enten med yougurt eller med lactosefri melk sammen med litt bær. Jeg laget mitt eget syltetøy. Kjøp en pose frosne bær som er billig. La det tine, bland inn litt vaniljesukker og vips har du ditt eget bær 🙂

Jeg lager meg også havresuppe (havregrøt) . Jeg lager den som suppe for at jeg skal kunne spise den. Blander havregryn og lactosefri melk i micro i 2 min, smør, kanel og sukker, rosiner.

Categories: Mat for oss uten magesekk, Uncategorized | Stikkord: | 6 kommentarer

Innleggsnavigasjon

6 thoughts on “Mine frokoster

  1. Grethe

    ❤️❤️❤️kreativ den kjære Rita. Skal prøve dette jeg også, næringsrikt – men jeg kan jo spise brød. Ønsker deg God helg ❣️❣️

  2. Så fint med frokost med smak og farger. Jeg er fryktelig kjedelig til frokosten. Et knekkebrød og en brødskiv med prim og ost eller noe. Men jeg liker sånn som det du spiser til lunsj. Vi spiser jo litt med øyene også. Ønsker deg en god ny uke. Klem fra meg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: