Nå er det alvor….

Dette forbaskede virusdritten….. jeg er bekymret for oss alle, jeg er bekymret for meg selv, de i familien som har underliggende sykdommer som kan bli veldig alvorlig om de blir smittet. Jeg mener at myndighetene burde satt i gang tiltak for lenge siden, jeg fatter ikke hvordan de kunne bare sitte på gjerdet og ikke gjøre noenting.

Jeg er bekymret for alle de som nå vil miste jobben sin, fordi det kommer. Tenk å alle som nå må holde stengt, som kanskje aldri vil komme tilbake igjen. Lillegullet mitt står uten jobb, det er til å gråte av. Selv er jeg hjemme etter beskjed fra nærmeste leder. Vi er noen som ikke vil tåle å bli syke, så derfor er det att grep. Jeg innrømmer jeg er bekymret for landet vårt. Samtidig er jeg så sint på alle egoistene som ikke tar dette på alvor, og på alle de som nå hamstrer mat over en lav sko. Det er nesten kvalmt å se på. Utenfor Kiwi dag stod det kø for å komme seg inn……. vi har nok mat, så min innstilling er til alle at ta dere sammen, ikke vær egoist, husk det skal være nok til alle. Og til deg som fortsatt gir faen…………du har herved bevist at du er en egoist og en kødd………..du som ikke gidder å vise hensyn til andre, det er nesten så jeg håper du blir skikkelig dårlig….

Ta vare på hverandre der ute, sammen så skal vi stå den av, ikke sant?

Categories: Koronaviruset | Stikkord: , | 1 kommentar

Innleggsnavigasjon

One thought on “Nå er det alvor….

  1. Grethe

    Så enig – greit å utveksle litt på messenger i går mandag 16. Mars. ❤️❤️❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: